Gheboasă, lăsat fără bani la "Survivor"?!„Nu se pleacă acasă decât scos de public!”

Ultima actualizare:

Primul consiliu de eliminare de la „Survivor” s-a soldat cu mari surprize! Au ieșit doi concurenți în loc de unul. Maria Constantin a fost votată de public să iasă din concurs, iar Gheboasă a plecat acasă nervos că nu mai poate de dorul soției. În urma comportamentului său, trapper-ul din Târgoviște riscă să fie amendat drastic sau chiar să-i fie tăiat onorariul.

cub gheboasă png

Comportamentul lui Gheboasă, trapper-ul din Tâgoviște care a plecat de capul lui acasă de la „Survivor”, contravine flagrant regulamentului concursului, care stipulează ca cei ce concurează s[ nu poată fi elminați decât prin votul publicului.

Ca atare, în cazul lui Gheboasă producătorii show-ului de la Pro TV ar putea da sancțiuni foarte dure, de la o amendă usturătoare la tăierea totală a onorariului negociat de trapper.

„Nu poți să pleci când vrei tu!”

În contract scrie că nu avem voie să plecăm decât scoși de public! Nu știu ce se va întîmpla cu Ghebe. Toată lumea a fost șocată! Vom vedea ce decizie se va lua în privința lui. Eu știu doar că în contract scrie negru pe alb că nu poți ieși în concurs decât dacă te elimină publicul. Nu sunt alte variante, nu există să pleci acasă că vrei tu.

Eu nu m-am mai văzut cu el din consiliu, de la eliminare. Nu stăm în același loc, nu ne lasă să ne vedem între noi nici după ieșirea din concurs. Sunt reguli foarte stricte. În prima zi după ce am ieșit am stat singură, închisă într-o cameră de hotel, fără telefon, fără nimic, am crezut ca înnebunesc, vreau acasă!”, a precizat Maria Constantin, într-un live realizat pe Tik Tok, imediat după eliminarea ei din concursul de la Pro TV.

Se schimbă tot la Survivor! „Va fi ceva ce nu a mai fost!”

Maria Constantin a dezvăluit că vor urma schimbări mari la „Survivor”, în ediția de duminca aceasta, care va fi una fără precedent în istoria show-ului.

Duminică am înțeles va fi un episod special în care o să se schimbe lucrurile radical, va fi ceva ce nu s-a mai făcut până acum la Survivor. Nici eu nu știu prea multe! Nici nu avem voie să ne vedem în afara concursului. Acum aștept biletele să ajung mai repede acasă în România.

Toți aveam emoții de făceam pe noi acolo! S-ar putea să aveți surprize cu Vica, dacă mai slabește puțin, rupe tot!”, a mai dezvăluit solista de muzică populară.

Cine e Gheboasă?

Gheboasă este un trapper din Târgoviște, pe numele său real Gabriel Gavriș. A devenit cunoscut peste noapte în show-biz și s-a făcut remarcat cu piesa „Dă-i țigancă“, al cărei videoclip a adunat, până acum, 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa „Dacă n-ai bani“, cântată de Gheboasă alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula, a strâns și ea 31 de milioane de vizualizări, în doar trei luni.

În urmă cu câțiva ani, trapperul târgoviștean a mai participat la un concurs de talente. Și acolo, însă, s-a făcut remarcat prin același comportament rebel. Artistul a părăsit competiția tot după doar câteva etape. Apoi, a început să posteze pe TikTok și să-și promoveze melodia, devenind rapid viral.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net