Grigore Florin de la „Românii au talent”, muncitorul de pe șantier care a șocat întreaga Românie. Bobonete: „M-ai făcut să mă gândesc...”

#Românii au talent

Grigore Florin a reușit să impresioneze juriul de la „Românii au talent”! Tânărul în vârstă de numai 29 de ani lucrează în domeniul construcțiilor de la 14 ani, iar acum a lăsat întreaga țară fără glas, după ce și-a împărtășit versurile cu publicul de la „Românii au talent”.

Grigore Florin are doar 29 de ani
Grigore Florin are doar 29 de ani

În vârstă de numai 29 de ani, Grigore Florin a impresionat profund juriul de la „Românii au talent”! Tânărul lucrează în domeniul construcțiilor, iar versurile pe care le scrie i-au lăsat fără cuvinte pe membrii juriului!

„Lucrez în domeniul construcțiilor. De mic, am decis să-mi fac singur banii. Situația financiară a părinților era destul de grea. La început am fost, pur și simplu, salahor, lucram cu ziua. Am decis să învăț ce se întâmplă pe șantier, lucrez cu fratele meu acum. Așa ne-a fost sortit de la Dumnezeu, așa facem. Treaba cu muzica a venit pe parcurs, mi-a plăcut de mic să scriu. Întâmplările vieții m-au făcut să pun pe hârtie versuri, am scris după cum mi-a dictat viața”, a spus Grigore Florin, ajuns pe scena de la „Românii au talent”.

Iar odată ce acesta a împărtășit lumii versurile sale, juriul a rămas profund impresionat!

„Arunc din suflet sute de cuvinte,

Am 27 de ani și o viață înainte

Cât de greu va fi în viață, am să mă descurc

Nu mă dau bătut deloc, pot să am sute de probleme

O să fac ceva și tot o să scap de ele

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că El m-a îndrumat

Să aleg drumul cel bun, nu pe cel dărăpănat

Noi am crescut cu ce-am avut, dar cu mai multe bucurii”, au fost versurile pe care Grigore Florin le-a rostit pe scenă.

A impresionat juriul de la „Românii au talent”

Membrii juriului au rămas profund impresionați de momentul lui Grigore Florin. „Tu ești omul fericit cu ceea ce are și acum ai venit să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru ceea ce ai. Noi, oamenii, în alergătura asta, uităm să mulțumim pentru ceea ce avem. M-ai făcut să mă gândesc dacă eu am mulțumit cuiva zilele astea.”, a spus Mihai Bobonete.

„Pe cât de nefiresc și nepotrivit ești pe scenă, pe atât de la locul tău erai atunci când cântai. Asta înseamnă ceva, cel puțin pentru mine. Nu știu cât de bun ești tu să pui gletul bine și cărămizile, dar e ceva în sufletul tău și în balansul de care vorbeau colegii mei care pe mine mă fac să cred că ai un viitor în chestia asta.”, a spus și Dragoș Bucur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net