Profesoara cu voce de înger care a impresionat juriul de la Românii au talent! Violeta Botezatu a primit Golden Buzz

#Românii au talent

Întreaga țară a rămas impresionată de momentul incredibil al Violetei Botezatu, de la „Românii au talent”. Pentru interpretarea ei de excepție, atât Andi Moisescu cât și Mihai Bobonete au apăsat butonul auriu!

Violeta Botezatu, profesoara în vârstă de 40 de ani originară din Chișinău, a reușit să capteze inimile întregii țări, după momentul ei de excepție de la „Românii au Talent”. Concurenta a mărturisit că întreaga ei viață a fost dedicată muzicii și a învățat, de la o vârstă fragedă, să cânte la acordion, iar apoi a trecut la pian. Mai mult decât atât, talentul Violetei Botezatu a reușit să impresioneze oameni din întreaga lume! Concurenta a fost prima femeie care a putut cânta pe gondolele venețiene!

„De mică fac muzică. La început am cântat la acordeon, apoi am trecut la pian. Acolo am început să studiez și cobza. La Veneția, am fost prima femeie care a fost acceptată să cânte pe gondolele venețiene. Tradiția acceptând doar bărbații și venețienii. Nu-mi simțeam picioarele. Vedeam gondolieri care se uitau sceptici. A fost foarte greu”, a spus Violeta Botezatu.

Violeta Botezatu a impresionat juriul de la „Românii au Talent”

A primit Golden Buzz
A primit Golden Buzz

Atât Andi Moisescu, cât și Mihai Bobonete, au apăsat pe butonul auriu, iar Violeta Botezatu a primit șansa de a merge direct în semifinalele competiției. „Mi-a plăcut momentul tău, m-a impresionat plăcut. Te pune pe gânduri și asta e ceva ce îmi place și le doresc tuturor din jurul meu”, a spus Andi Moisescu, conform sursei. „Ești un fenomen! Ești dincolo de artist. Viața în care trăim noi astăzi e plină de gălăgie, tu ne-ai oferit nouă o evadare într-o lume ideală, în care am uitat de tot ceea ce e nefericit”, a mai spus acesta, profund impresionat de interpretarea Violetei Botezatu.

Până acum, printre concurenții care au reușit să impresioneze juriul se mai numără Arsenie Țiple, Dorin Raicu, Quim Moya, Acoustic Boyz, Carla Munteanu, Lucas Dig, Duo in motion, cei de la Trupa de dans Mini-Vogue, Daniel Ciobbanu, Artiom Topal, Mario Espanol, iar nu în ultimul rând, Cristina Costiniu și Johnny și Ryan Hayashi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net