Hatice și Mihai, foști concurenți ai reality show-ului „Mireasa”, mai fericiți ca niciodată. Uite ce fac după terminarea emisiunii

Hatice și Mihai, unul dintre cele mai iubite cupluri din show-ul matrimonial „Mireasa”, de la Antena 1, din sezonul șapte, este mai fericit ca niciodată. Cei doi amorezi postează foarte des imagini pe conturile lor de socializare și par că trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Hatice și Mihai s-au căsătorit civil, în urmă cu o lună, într-un cadru de poveste, în prezența familiei, dar și a milioanelor de telespectatori care îi priveau în acele momente din fața micilor ecrane. Cei doi au ratat marele premiu de 40.000 de euro oferit de sponsorii emisiunii „Mireasa” la mustață, deoarece s-au clasat pe locul doi, premiul fiind adjudecat de Maria și Antonio.

După ieșirea lor din casa Mireasa, Hatice și Mihai sunt de nedezlipit. Cei doi călătoresc foarte mult, se bucură de vremea frumoasă de afară și se întâlnesc cu cei dragi. Din imagini se poate observa foarte ușor că sunt fericiți unul în compania celuilalt.

Îndrăgostită lulea

Pentru că este tare mândră de partenerul său de viață, Hatice nu ezită să îi facă tânărului declarații de dragoste publice.

„Dăruieşte-i persoanei pe care o iubeşti: aripi pentru a zbura, rădăcini pentru a se întoarce şi motive pentru a rămâne”, este un mesaj postat de roșcată în dreptul unei imagini.

Fanii le apreciază iubirea și nu ezită să îi felicite.

„Fericirea asta se citește pe chipurile voastre, sunteți frumoși, speciali, minunați”, „Sunteți cei mai frumoși. Să fiți mândri de voi și să nu vă lăsați influențați de jignirile persoanelor rele care vor să vă strice starea. Cei care jignesc sunt oameni triști. Trebuie să ne fie milă de ei”, „În viață unii, puțini cei drept, au șansa de a trăi povești de iubire adevărate și mult mai puțini au privilegiul de a trăi iubiri de poveste. Voi sunteți dovada vie că poți trăi o iubire de poveste, de voi depinde ca povestea să se transforme într-un basm care să dureze o viață”, le-au spus admiratorii celor doi, în dreptul imaginilor postate pe conturile lor de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net