Imagini de tot râsul la Insula Iubirii! În casa concurenților se plimbă de zor un șobolan. Video

Camerele de filmat din casa concurenților din cadrul emisiunii Insula Iubirii au surprins un șobolan năzdrăvan care se plimba de zor printre aceștia. Imaginile de tot râsul au devenit virale și au împânzit Internetul. 

Un șobolan și-a făcut apariția în casa concurenților Insula Iubirii / foto: Facebook
Un șobolan și-a făcut apariția în casa concurenților Insula Iubirii / foto: Facebook

Nu doar concurenții de la Insula Iubirii sunt principalii protagoniști ai emisiunii, ci și „musafirii neașteptați” care-și fac apariția, nonșalant, printre aceștia. Un șobolan rătăcit prin casă a devenit principala vedetă a reality-show-ului matrimonial de la Insula Iubirii. 

„Șobolanul zburdalnic” de la Insula Iubirii 

Sezonul 7 al Insula Iubirii a adus în atenția telespectatorilor nu doar cupluri care au avut curajul să se avânte în cea mai mare provocare a vieții lor, ci și necuvântătoare însetate după celebritate. 

În cel mai recent clip video devenit viral în social media, camerele de supraveghere din casa concurenților au captat prezența unui șobolan care se plimba necontenit prin încăpere, în timp ce concurenții erau prinși cu alte activități. 

Isipita Maria Ilioiu, la un pas de sinucidere. A acuzat Antena 1 și Insula Iubirii 

Maria Ilioiu, traumatizată de șefii de la Insula Iubirii
Maria Ilioiu, traumatizată de șefii de la Insula Iubirii

Una dintre cele mai cunoscute ispite de la Insula Iubirii a mărturisit că participarea în cadrul acestui reality-show a lăsat-o cu sechele grave, mărturisește ea, menționând faptul că a fost la un pas de sinucidere din cauza „mizeriilor” la care a fost supusă de către șefii emisiunii. 

Mărturisirea controversată Mariei Ilioiu a stârnit o serie de reacții, mai ales după ce a dezvăluit faptul că a fost „umilită, înjosită și denigrată”. 

„Am avut foarte supărări în viața asta. Vorbesc foarte greu, pentru că am luat pastile. Sper că am luat destule, mi s-a luat de mizeriile vieții. Antena 1, Insula Iubirii, m-a denigrat și am fost pusă în niște ipostaze cum n-am fost pusă niciodată. Am fost umilită, înjosită, denigrată, dacă ați ști voi prin câte am trecut la filmări și câte mizerii mi-au făcut. N-am putut să spun. Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită. Mă simt așa de peste 2 luni de zile, sufăr de depresie cu anxietate.

Nu vă luați după mine, vă rog, nu vă luați, viața este frumoasă. Nu vă lăsați să cădeți, fiți psihopați, încercați să nu aveți empatie, pentru că veți suferi. Mie mi-a păsat foarte mult de oamenii din jur, de părinții mei de care, nu știu, tata mi-a dat tot ce a avut el mai bun. Eu nu pot să-l răsplătesc pentru că am intrat în depresie de 2 luni de zile. Se numește tulburare afectivă. M-am luptat cu procesele, să încerc să-mi fac și eu dreptate aici la față. Dar viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate. Au fost foarte mult și mi-a fost foarte greu 2 luni de zile”, a spus Maria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net