Laura Boghiu, înlocuită de Oana, sora ei geamănă, în emisiunea „Visuri la cheie”

Ultima actualizare:

Dacă vi se pare că ea este Laura Boghiu, de la “Visuri la cheie”, aveţi şi nu aveţi dreptate!

Oana Boghiu este noul arhitect al emisiunii “Visuri  la cheie”. foto: Pro TV
Oana Boghiu este noul arhitect al emisiunii “Visuri la cheie”. foto: Pro TV

“Aveţi dreptate” – pentru că seamănă izbitor cu Laura Boghiu şi a început să şi lucreze în locul ei, aşadar din toamnă o puteţi vedea la PRO TV, în noul sezon al emisiunii “Visuri la cheie” şi nu aveţi dreptate – pentru că nu este ea, ci sora ei geamănă identică: Oana Boghiu.

Cum a început colaborarea cu “Visuri la cheie”?

Deja făceam parte din familia aceasta, datorită Laurei (sora ei geamănă, n.r.), pe care am însoţit-o de câteva ori la filmări, aşa că totul a decurs foarte uşor încă de la început pentru mine. În plus, înainte să intre Laura în acest proiect, eu am fost cea contactată să mă alătur sezonului respectiv. Dar în acel moment fetiţa mea, Ava, avea doar 2 ani şi ştiam că vor fi şi renovări în afara Capitalei, ceea ce implica să lipsesc chiar şi câteva zile de acasă, iar eu nu eram pregătită să fac asta. Aşa că le-am propus să o sune pe Laura, lucru care s-a şi concretizat. Apoi ea fost la casting şi a trecut mai departe... Sau pot spune că amândouă am trecut mai departe.

Ce îţi place cel mai mult la acest proiect tv?

Că reuşim să facem nişte oameni fericiţi într-un timp scurt.

Acum vă ştie lumea de la tv, dar la început de carieră cum a fost?

Am început încă din facultate să facem amenajări interioare împreună cu Laura şi cu o prietenă bună, Ana Coralevici, şi chiar am avut primele proiecte la câteva zile după ce ne-am hotărât să deschidem un birou de arhitectură. A fost mai greu la început, pentru că nu prea ne luau clienţii în serios, crezând că suntem mai mici decât spunem de fapt, dar treptat le-am câştigat încrederea şi, cel mai important e că se arată multumiţi.

Şi care sunt cele mai mari satisfacţii profesionale pentru voi?

Exact acestea: clienţii mulţumiţi şi faptul că ei te recomandă cu drag.

«Facem oameni fericiţi în scurt timp»

Care consideri că este secretul succesului vostru?

Secretele! Ambiţia şi dorinţa de a reuşi să fac cât mai mulţi oameni fericiţi prin amenajarea spaţiului lor de locuit şi, desigur, pasiunea pentru design interior şi arhitectură.

Numeşte cele mai mari pasiuni?

Dintotdeauna mi-a plăcut să călătoresc, să văd locuri noi, culturi diferite, stiluri de viaţă altfel decât cele pe care le ştim. Dacă timpul mi-ar permite, aş pleca în fiecare săptămână undeva. Şi apoi îmi mai place tot ce ţine de sport, mă ţine tânără. Vreau să ştiu să fac câte un pic din fiecare, tocmai de aceea am încercat wakeboarding pe schiuri, pe placă, chiar şi pe kneeboard, am reuşit să învă să fac şi kitesurfing. Iar iarna îmi place foarte mult să mă dau cu placa.

Numeşte, te rugăm, trei cele mai frumoase lucruri de viaţa ta.

Cel mai important: că toată familia mea e sănătoasa şi sunt toţi alături de mine. Apoi, că am fost mereu independentă din punct de vedere financiar, ceea ce mă duce la al treilea punct, şi anume că am avut ocazia să călătoresc şi să văd locuri minunate din lumea asta mare.

Care sunt cinci cele mai importante principii după care te ghidezi atunci când începi să te ocupi de un proiect?

În primul rând, cel mai important, mi se pare că trebuie să ascultăm dorinţele clientului. Un alt principiu important este unitatea, care reprezintă cât de bine funcţionează elementelele dintr-o amenajare interioară, în unison, indiferent de echilibru sau accentuare, pentru că la prima vedere observi totul şi nu fiecare element în parte. Creează o armonie vizuală pentru client. Apoi mai sunt: echilibrul, care se realizează atât prin formă, cât şi prin culoare, model şi textură, scara, proporţia şi detaliile, care creează un ansamblu deosebit, fac diferenţa dintre locuinţa ta şi celelalte reşedinţe realizate în acelaşi stil de amenajare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net