Ioana Petric lămurește definitiv plecarea de la „Cronica Cârcotașilor”. Ce spune despre un nou proiect tv

Plecarea Ioanei Petric după 15 ani de la "Cronica Cârcotașilor" (Prima TV) a furnizat o surpriză de proporții pentru fanii celei mai longevive emisiuni de satiră din România. Actrița a venit, însă, cu noi lămuriri în ce privește decizia sa de a părăsi „Cronicuța”, pe pagina ei de Instagram.

Ioana Petric a plecat după 15 ani de la "Cronica Cârcotașilor" Sursa: Prima TV
Ioana Petric a plecat după 15 ani de la "Cronica Cârcotașilor" Sursa: Prima TV

Ioana Petric și-a anunțat singură plecarea de la "Cronica Cârcotașilor", emisiunea care a lansat-o în televiziune, în urmă cu 15 ani. Actrița și-a luat, inițial, la revedere de la publicul ei fidel pe pagina de Instagram, în urmă cu două zile, dar nu a dat atunci prea multe detalii privind motivele care au dus la pelcarea ei din echipa emisiunii de la Prima TV.

Șerban Huidu și-a anunțat între timp și el revenirea pe sticlă în postura de prezentator al „Cronicii” alături de Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu.

Ioana Petric a venit, însă, cu noi precizări pe pagina ei de socializare privind plecarea ei intempestivă de la „Cronicuță”.

Ultimele zile au fost...intense. Valul de susținere venit din partea voastră a fost de-a dreptul copleșitor. Am citit fiecare gând, fiecare mesaj în parte și m-a emoționat până la lacrimi bunătatea și sinceritatea cu care mi-ați scris.

Faptul că prin munca mea am reușit să ating atâtea inimi îmi aduce o satisfacție enormă, iar dragostea pe care am simțit-o venind de la voi îmi dă putere și mă motivează să merg înainte cu încredere.

Cu atâta energie pozitivă asupra mea, sunt sigură că se vor întâmpla doar lucruri bune. Realizez totuși că multă lume nu găsește o logică în spatele plecării mele și pentru că în ultimele zile au apărut diverse întrebări, simt nevoia să răspund la câteva dintre ele”, a spus Ioana Petric, pe Instagram.

Actrița a ținut să precizeze că nu viața ei personală a stat la baza deciziei de a părăsi pupitrul emisiunii de la Prima TV.

Ioana Petric: „N-am plecat ca să mă mărit!”

De ce? Cu siguranță nu ca să mă marit, cel puțin din câte știu eu Dar, recunosc, m-a amuzat teribil ipoteza asta. Nu e nici o criză a vârstei, că e o decizie pe care am întors-o pe toate părțile și am calculat-o bine.

Am stat, am pus totul pe foaie, unde sunt, ce simt și unde vreau să ajung și am realizat că sunt într-o zonă de confort care mă ține la distanță de obiectivele mele. Am nevoie de o nouă provocare.

Așa am ajuns la concluzia e mai înțelept să dau acum un pas în spate, pentru ca în viitorul apropiat să pot face un pas și mai mare înainte”, a mai spus fosta cârcotașă.

Actrița nu exclude revenirea în televiziune, dacă i se va oferi un format care să o satisfacă.

„Nu fug în munți și nu renunț cu totul la televiziune”

Unde pleci? Multă lume a presupus că ori plec în altă parte, ori gata, fug în munți și renunț cu totul la televiziune. Ei bine...nici una, nici alta. Am în lucru și alte proiecte, proiecte în care am mare încredere și de care o să vă vorbesc la momentul potrivit, dar asta nu exclude o revenire în televiziune.

Evident, dacă vor exista propuneri în care să mă regăsesc, în care să cred și care să mă reprezinte sută la sută”, a explicat Ioana Petric , într-o postare lungă pe pagina ei de Instagram.

Șerban Huidu și Codruț Kegheș sunt din nou colegi de prezentare la "Cronicuță" Sursa: Prima TV
Șerban Huidu și Codruț Kegheș sunt din nou colegi de prezentare la "Cronicuță" Sursa: Prima TV

„Cronica Cârcotașilor” revine miercuri, 15 martie, la Prima TV, cu un nou sezon, care îi va avea ca prezentatori pe Șerban Huidu și Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu.

Am spus, atunci când m-am retras, că voi reveni oricând este nevoie de mine la Cronica Cârcotaşilor. Acum cred că este nevoie: Ioana Petric s-a hotărât să plece, iar emisiunea trece prin schimbări de format.

Va fi un format mai aproape de ceea ce era, de fapt, Cronica Cârcotaşilor. Chiar dacă este o emisiune de două ore, va fi una în care conţinutul va fi concentrat, va fi altfel decât până acum”, a precizat Șerban Huidu, pentru Pagina de Media.

„Cronica Cârcotașilor” împlinește 23 de ani de existență în luna aprilie. Emisiunea de satiră a debutat în anul 2000 cu Șerban Huidu și Mihai Găinușă în calitate de prezentatori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net