Șerban Huidu revine pe TV: „Cred că este nevoie.” Mutare surprinzătoare la Cronica Cârcotașilor

Ultima actualizare:

Șerban Huidu se întoarce în televiziune. Emisiunea Cârcotașilor revine cu un nou sezon plin de schimbări și surprize. 

În noul sezon Cronica Cârcotaşilor, Şerban Huidu se întoarce la prezentarea emisiunii Foto: Facebook
În noul sezon Cronica Cârcotaşilor, Şerban Huidu se întoarce la prezentarea emisiunii Foto: Facebook

Șerban Huidu, în vârstă de 46 de ani, revine ca prezentator la emisiunea care l-a consacrat. Vedeta crede că acum este nevoie să facă acest pas important mai mult ca oricând.

,,Am spus, atunci când m-am retras, că voi reveni oricând este nevoie de mine la Cronica Cârcotaşilor. Acum cred că este nevoie: Ioana Petric s-a hotârât să plece, iar emisiunea trece prin schimbări de format", a declarat Șerban Huidu pentru Paginademedia.ro.

Noul sezon va suferi mai multe schimbări de format. ,,Va fi un format mai aproape de ceea ce era, de fapt, Cronica Cârcotaşilor. Chiar dacă este o emisiune de două ore, va fi una în care conţinutul va fi concentrat, va fi altfel decât până acum", a mai spus Șerban Huidu.

Șerban Huidu nu a plecat cu totul din emisiune

Șerban Huidu nu a plecat niciodată din echipa emisiunii Cronica Cârcotașilor, în ultimii ani ocupând postul de producător TV. 

De această dată, cunoscutul moderator nu știe dacă este vorba de o revenire de scurtă durată sau definitivă, însă este ferm convins că modificările sunt de bun augur. Emisiunea de pamflet nu va mai fi filmată în decorul clasic, ci va fi trasă pe chroma, într-un studio virtual.

Cât timp nu a mai prezentat Cronica Cârcotașilor

Şerban Huidu a decis să nu mai prezinte Cronica Cârcotaşilor din toamna lui 2021, pentru a se ocupa "de partea de creaţie". ,,Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran", spunea atunci Şerban Huidu.

Amintim că în 2011, Șerban Huidu s-a retras din viața publică, după accidentul în care a fost implicat. Formula de prezentare era Mihai Găinuşă – Codruţ Kegheş.

În 2014 fostul său coleg de pupitru, în vârstă de 52 de ani, a ales să părăsească postul de televiziune, iar în anul 2015 Șerban Huidu a revenit o perioadă la pupitru pentru că foarte mulți din echipa Cronicii plecaseră.

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net