Îți mai aduci aminte de cadâna Firuze, feblețea lui Suleyman Magnificul? Iată cum arată azi, la 42 de ani

Ultima actualizare:

Suleyman Magnificul a fost principalul serial turcesc care a devenit urmărit de zecile de milioane de oameni din întreaga lume. Actorii consacrați nu sunt uitați nici acum, iar printre ei o amintim și pe Firuze, cadâna preferată a lui Suleyman Maginificul.

Actrița Cansu Dere, interpretând rolul lui Firuze. FOTO: Arhivă presă
Actrița Cansu Dere, interpretând rolul lui Firuze. FOTO: Arhivă presă

Cadâna Firuze, interpretată de nimeni alta decât actrița Cansu Dere, care a debutat în lumea actoriei în anul 2002. Talentul și pasiunea pentru actorie au condus-o pe vedetă în lumea succesului, ajungând să aibă roluri importante în diverse filme sau seriale turcești. Totuși, deși mulți o văd în micile ecrane, viața reală a actriței diferă mult față de cea din film.

Actrița Cansu Dere, într-o formă de zile mari la vârsta de 42 de ani

Cadâna lui Suleyman Magnificul are grijă să își țină fanii din întreaga lume la curent cu fiecare postare de pe contul ei de Instagram. Actrița se menține într-o formă de zile mari și are grijă de felul în care arată, astfel încât nici nu ai zice că are 42 de ani.

Recent, actrița a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii menite să ilustreze o seară pe cinste pe care a petrecut-o în preajma celor apropiați ei. Fanii însă au rămas surprinși de ipostazele în care Cansu Dere s-a fotografiat, întrucât modul în care arată nu trădează vârsta de 40+.

Cine este Cansu Dere, cadâna din serialul fenomen Suleyman Magnificul

Originară din Ankara, actrița este absolventă a Facultății de Arheologie, urmând ca mai apoi să înceapă o carieră în domeniul modelingului. Ulterior, în anul 2002, Cansu Dere debuta în lumea actoriei și avea parte de un succes remarcabil.

În cadrul serialului Suleyman Magnificul, Cansu Dere a fost cea care a dat viață personajului Firuze. Era cadâna adorată de Suleyman, asupra căreia Hatice și Mahidevran complotează să îi curme viața. Firuze îi fură inima sultanului, iar în decurs de doar câteva episoade ea va deveni cadâna preferată. Din păcate pentru Firuze, mama celor cinci copii ai lui Suleyman Magnificul – Hurrem, avea să afle un secret despre ea, care o va izgoni din harem.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
netflix pixabay jpg
image png
film jpg
banner pepe vs pastrama png
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net