Îți mai amintești de Sultana Mihrimah din serialul Suleyman Magnificul? Cât de mult s-a schimbat fiica lui Hurrem

Îți mai amintești de Sultana Mihrimah din celebrul serial Suleyman Magnificul? Mulți dintre fanii acestui proiect s-au întrebat cum arată acum actrița Pelin Karahan, la nouă ani de la terminarea filmărilor. A rămas activă în industria cinematografică și după acest serial, iar în prezent este foarte activă și pe rețelele de socializare.

Pelin Karahan s-a născut și a crescut la Ankara, dar s-a mutat la Istanbul, în căutarea unui job în turism. A absolvit Școala de Turism din cadrul Universității Anadolu, dar viața ei s-a schimbat radical. A devenit model, iar acest drum a dus-o, în cele din urmă, către actorie. A fost alegerea ideală, căci ani mai târziu a impresionat o lume întreagă cu rolul Sultanei Mihrimah din serialul Suleyman Magnificul.

Citește și: Îți mai amintești de boierul Sumbul, din Suleyman Magnificul? În viața reală e un „bogătaș” și s-a schimbat radical!

Cum arată acum Sultana Mihrimah din serialul Suleyman Magnificul

Actrița a povestit într-un interviu mai vechi cum ajuns model, înainte să devină ulterior și actriță.

“Intr-o buna zi, un prieten mi-a spus ca o agentie serioasa din Istanbul cauta fete care sa aiba fata frumoasa si fara imperfectiuni. M-a sfatuit sa merg si eu si asa am facut. Culmea, din sutele de tinere de varsta mea care participasera la casting, eu am fost cea aleasa. Din clipa aceea, viata mea s-a schimbat”, a povestit actrița Pelin Karahan, potrivit Național.ro.

Uite și: O mai știi pe Hurrem din serialul Suleyman Magnificul? Cum arată acum actrița Meryem Uzerli, la 39 de ani

Au urmat reclame pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume, apoi a început să joace în filme. Primul ei rol a fost rolul Asli, în serialul "Cu capul în nori", care a fost difuzat și în țara noastră, de Kanal D. Ulterior, a devenit o vedetă cunoscută internațional odată cu rolul Sultanei Mihrimah, din serialul Suleyman Magnificul.

În prezent, frumoasa actriță este în continuare implicată în proiecte cinematografice și are și planuri mari de viitor. Chiar dacă s-a mai maturizat odată cu trecerea timpului, este în continuare izbitor de frumoasă. Ochii ei de un albastru intens atrag și acum toate aprecierile celor din jur, la fel cum se întâmpla cu mai mulți ani în urmă.

A trecut printr-un divorț dureros, de Erdinç Bekiroglu, instructor de fitness, cu care a fost căsătorită în perioada 2011-2013. A urmat mariajul cu actualul ei soț, Bedri Güntay. Din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi fii: Ali Demir, în decembrie 2014 și Can Eyüp, care s-a născut în martie 2017.

Vezi și: Sultana Hurrem, la un pas să fie dată afară din serialul Suleyman Magnificul! Scandalul ascuns de care nimeni nu a știut

Cine a fost sultana Mihrimah?

Sultana Mihrimah s-a născut la Constantinopol (Istanbul), în anul 1522, în timpul domniei tatălui ei, Suleyman Magnificul. Mama ei era Hürrem Sultan, fiica unui preot ortodox și concubina de la acel moment al sultanului. În anul 1533 sau în anul 1534, mama ei, Hürrem, a fost eliberată din sclavie și a devenit soția legală a lui Suleiman, rupând astfel tradiția otomană.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net