Cum arată astăzi Gulsah, odalisca nesuferită a sultanei Mahidevran din Suleyman Magnificul. Actrița Nihan Büyükağaç are 41 de ani

Ultima actualizare:

Nihan Büyükağaç este printre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din Turcia, câștigând deja și aprecierea fanilor din România, care o știu din serialul fenomen „Suleyman Magnificul”, cât și, mai recent, din „Totul pentru familia mea.” Iată cum arată actrița cu 2 decenii de experiență, la 41 de ani!

Nihan Büyükağaç, în vârstă de doar 41 de ani, se numără printre actrițele cel mai bine cotate din Turcia, fiind apreciată pentru rolurile ei atât în țara natală, cât și dincolo de ea. Odată cu apariția pe ecranele din România a serialelor „Suleyman Magnificul”, cât și „Totul pentru familia mea”, actrița a devenit cunoscută și în țara noastră, unde toți românii au urmărit cu sufletul la gură producțiile din Turcia.

Prima apariție a actriței în România a fost tocmai în 2012, când a interpretat rolul lui Gülşah, odalisca sultanei Mahidevran, în „Suleyman Magnificul”. Cât despre cel mai recent rol al actriței care a atras atenția românilor, este vorba despre Șevval, o femeie cu o personalitate puternică, a cărei mare ambiție este să se îmbogățească, în serialul „Totul pentru familia mea.”

În prezent, actrița Nihan Büyükağaç este complet schimbată: și-a vopsit părul blond, s-a tuns mai scurt și arată impecabil la cei 41 de ani ai săi!

Nihan a absolvit Facultatea de Teatru din Ankara

Actrița s-a născut în Istanbul, în anul 1981, iar familia ei a dorit întotdeauna să îi ofere o educație aleasă. Nihan a fost pasionată încă din copilărie de teatru, primind sprijinul părinților în a-și urma visul. Astfel, după liceu, s-a înscris la Facultatea de Teatru din Ankara, pe care a absolvit-o fără probleme. 

Nihan Büyükağaç a primit rolul de debut în anul 2004, în serialul Sırlar Dünyası(Lumea Misterelor). Impresionând prin talentul ei, cariera actriței a început să aibă din ce în ce mai mult succes, impresionând publicul din Turcia și din străinătate cu performanțele ei pe ecran. 

Actrița are o fiică, însă în anul 2021 a anunțat publicul că a divorțat de soțul ei, Murat Şentürk, acesta și el lucrând pe platourile de filmare, ca tehnician de sunet. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net