De nerecunoscut! Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul: Halit Ergenc are 52 de ani

Halit Ergenc este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. Nu numai pentru talentul său, dar și pentru familia frumoasă pe care o are cu Bergüzar Korel. Rolul din serialul atât de iubit „Suleyman magnificul” a fost cel care i-a adus aprecierea publicului. În prezent, are o comunitate mare pe rețelele de socializare și ține legătura cu fanii. Iată cum arată, acum, actorul la 52 de ani. 

Halit Ergenc, în rolul lui Suleyman Magnificul
Halit Ergenc, în rolul lui Suleyman Magnificul

După rolul pe care l-a primit în serialul turc „Suleyman magnificul”, care i-a ținut cu sufletul la gură și pe români, acesta a continuat să se ocupe de cariera sa în actorie. În 2021, actorul a fost și protagonistul producției „Alegerea”.  De la mare sultan, actorul a interpretat un rol al unui profesor de economie, care predă la o Universitate de stat. Bărbatul este pus la grea încercare, după ce fiul său, Deniz, în vârstă de doar 7 ani, se îmbolnăvește, iar el este concediat. Goana după bani îl va aduce în numeroase situații disperate.

Suleyman și soția lui se iubesc din 2009

Cel care l-a interpretat atât de bine pe „Suleyman Magnificul” este fericit și în plan personal. Acesta are trei copii și este fericit alături de actrița Bergüzar Korel. Aceștia sunt căsătoriți din 2009. Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui alt serial de succes “1001 de nopți” și de atunci s-au îndrăgostit unul de celălalt.  

Cu toate că relația lor pare să fie una cât se poate de solidă, de-a lungul timpului „Suleyman” a fost bănuit că ar fi avut și alte aventuri, lucruri pe care, de fiecare dată, le-a negat cu vehemență. Ba chiar, pare-se, speculațiile cu pricina au fost suficient de ”subțiri” pentru ca soția lui să nu le bage în seamă, iar relația lor să dureze și acum.

De-a lungul timpului, Halit Ergenç a afirmat, în repetate rânduri, că familia este cel mai important lucru pentru el și că rolul de tată este cel căruia își dedică toate resursele pe care le are la dispoziție.

Povestea de viață a lui Halit Ergenç

Actorul Halit Ergenç are o poveste de viață incredibilă. În tinerețe nici că ar fi visat la acest succes fulminant în lumea actoriei, planul său inițial fiind acela de a deveni inginer.

În anul 1989, a absolvit liceul „Beșiktaș Atatürk” și s-a înscris la Universitatea Tehnică din Istanbul, secția de inginerie marină. A simțit, însă că drumul său în viață este altul, așa că după doar un an s-a decis să renunțe.

Ulterior, s-a înscris și a absolvit operetă și teatru musical la Universitatea de Arte Plastice „Mimar Sinan”.

Halit Ergenç, de la cântăreț la dansator, la celebru actor 

Drumul său către success a fost unul lung și anevoios, însă datorită talentului de care a dat dovadă a ajuns unde este astăzi. Prima sa apariție a fost în calitate de vocalist de fundal și dansator, pentru cântăreața Ajda Pekkan.

El a putut fi urmărit în numeroase piese precum „Gel Bugün Git Yarın”, „Popcorn”, „Arapsaçı” și „Sevgilime Göz Kulak Ol”.

În 1996, Ergenç a început să joace pe scena teatrului „Dormen” și a avut primul său rol principal în musicalul „The King and I”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net