Îl mai știi pe Mustafa, prințul frumușel din Suleyman Magnificul? Azi are 47 de ani și e de nerecunoscut

Ultima actualizare:

Îndrăgitul serial turcesc Suleyman Magnificul a făcut furori în rândul telespectatorilor din toate colțurile lumii. Printre actorii preferați ai românilor se numără Mehmet Gunsur, care a jucat rolul prințului Mustafa. Acesta are în prezent 47 de ani și a trecut printr-o adevărată transformare. Și-a păstrat, însă șarmul și știe cum să se facă plăcut. 

Cum arată Mehmet Gunsur la 47 de ani

Mehmet Gunsur a înaintat considerabil în vârstă. În ciuda acestui lucru, acesta și-a menținut tinerețea pe chip și condiția fizică. Look-ul este acum unul diferit. A avut părul scurt, apoi lung. Ulterior a revenit la părul scurt, la barba cât mai măruntă și a renunțat definitv la mustață.

De altfel, Mehmet este la fel de prezentabil și știe cum să își pună în evidență masculinitatea. Pe rețelele de socializare are în continuare multe fane care se bucură de câte ori postează o fotografie nouă.

Despre Mehmet Gunsur

Mehmet Gunsur s-a născut la Instanbul. A terminat Liceul Italian și a urmat cursurile Facultății de Comunicarea Mass Media a Univervității Marmara.

Vorbește engleza, franceza, italiana și limba turca. Prima lui mare dragoste a fost modellingul care i-a adus satisfacții imense de ordin profesional. Iar pe plan sentimental, i-a adus marea întâlnire cu femeia care avea să-i devină soție.

Günsür este căsătorit din 2006 cu producătorul italian Katerina Mongio, pe care a cunoscut-o în 2004. Mehmet Gunsur are trei copii.

Mehmet a lucrat ca barman

La începutul carierei Mehmet Gunsur a lucrat ca barman. Apoi a intrat în lumea modellingului și chiar după ce a devenit celebru ca actor nu refuza vreo oferta venită din moda. A apărut în reclame de la 21 de ani, dar abia la 25 de ani a luat primele cursuri de actorie. 

Mehmet Gunsur a fost model, înainte să devină actor

Într-un vechi interviu, Mehmet a dezvăluit câteva lucruri pe care le-a făcut în carieră de-a lungul vieții sale. Celebrul turc spunea că modellingul a fost prima sa dragoste și încă mai cochetează cu acest domeniu.

,,Am luat castingul la "Suleyman Magnificul" și apoi m-am prezentat la job. Oricât de chipeș este un artist, nu cred că asta poate suplini calitatile actoricești de care trebuie să dai dovadă pentru interpretarea unui rol", spunea Mehmet.

image
image
image
image
image
image
Dan Ursa de la Survivor România 2023
Justine Triet jpeg
FotoJet (5) jpg
drame de vazut pe netflix jpg
Dan Ursa finala Survivor Foto Pro TV jpg
ruxandra gheorghe negrea jpg