Kitty Cepraga, inspirată de Clotilde Armand. Cât s-a chinuit să facă pe franțuzoaica în „Pup-o, mă!3”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Kiristina Cepraga joacă, pentru prima dată, într-o comedie românească. Este vorba de „Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii”, cea de-a treia parte din trilogia „Pup-o, mă!”, film de comedie care a făcut furori în cinematografe. Frumoasa actriță a interpretat  rolul unei franțuzoaice și a avut ceva de tras până să prindă accentul potrivit.

Comedia „Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii”, regizată de Tudor Botezatu, după un scenariu scris de Salex Iatma, a intrat, deja, din 17 februarie în cinematografe. Filmul îi are în roluri principale pe actorii Alin Panc, Alexandru Pop, Cosmin Seleș și Kristina Cepraga.

Actrița Kristina Cepraga este la prima sa comedie, filmată chiar în România. Kitty a primit, însă, rolul unei franțuzoaice, drept pentru care s-a chinuit ceva până când a învățat să vorbească în această limbă.

A găsit, însă, persoana perfectă de la care a învățat să vorbească franțuzește, este vorba chiar de primărița sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

Kitty Cepraga: „Am un rol de domnișoară care vine din Paris"

Mi s-a părut foarte interesant, atunci când am vorbit inițial de proiectul acesta, că mi-au dat un rol de domnișoară care vine din Paris și care a uitat limba românească și vorbește foarte prost românește. Drept pentru care am lucrat la un R din acesta, R francez. Am ascultat-o pe Clotide Armand în interviuri, ca să mă obișnuiesc cu accentul ei.

Kristina a învățat franțuzește urmărind-o pe Clotilde Armand Sursa: Facebook
Kristina a învățat franțuzește urmărind-o pe Clotilde Armand Sursa: Facebook

E foarte haios, sunt niște momente delicioase în film. Pentru mine este prima comedie comercială pe care o fac în toată viața mea, mai ales în România și sperăm că publicului o să-i placă.

Eu sunt prietenă, colegă și amică de foarte mulți ani cu Alin Panc, care mi-a și propus, inițial, colaborarea aceasta. Eu cu Alin am lucrat în trecut într-un serial la Pro TV. Au fost vreo 105 episoade, iar serialul se numea «Moștenirea», cu Carmen Tănase, Cristi Iacob și Gheorghe Visu.

Acolo ne-am cunoscut și ne-am promis oarecum să continuăm într-o bună zi stunci când o să găsim proiectul potrivit împreună”, a declarat Kristina Cepraga, pentru Click!, la lansarea filmului „Pup-o, mă! 3”.

Cine e Kitty Cepraga?

Kiristina Cepraga a devenit cunoscută în adolescență, atunci când a făcut parte din celebrul proiectul de televiziune „Școala vedetelor”. Kristina a urmat cursurile Facultății de teatru, pe care a absolvit-o în 2004, atunci când s-a și mutat în Italia.

A debutat în filmul „Unknown Beyond”, dar a mai jucat și în „Moștenirea”, „Gun of the Black Sun” sau „Botticelli Murders”.

Pe perioada cât a stat în Italia, actrița l-a cunoscut pe soțul său James Goodwin, un englez cu origini franceze, cu care are o fetiță, Aurora-May (în vârstă de șapte ani și jumătate). Cei doi au divorțat, însă, după 15 ani de căsnicie, iar Kitty s-a mutat cu fetița ei în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net