Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț: „Suntem într-o relație foarte ok. Am decis amândoi să ...”

#Exclusiv Click!

Kitty Cepraga (42 de ani), celebra actriță din filmele „Milionari de Weekend” și „The Secret of Botticelli”, o să își petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie. Aflată la Gala Elle, fosta concurentă de la ”Școala Vedetelor”, ne-a mărturisit și că a rămas în relații bune cu fostul soț, însă de Crăciun petrec separat.

Kitty Cepraga a fost împreună cu James Goodwin (44 de ani) timp de cinsprezece ani, dintre care zece ani au fost căsătoriți. În urma iubirii lor pătimașe a rezultat Aurora-May (7 ani). Totul părea roz la început în relația lor, însă odată cu trecerea timpului au apărut și unele probleme în cuplu, așa că au ajuns la divorț, în urmă cu doi ani!

Citește și: Cum arată acum Kitty Cepraga, fosta iubită a lui Mutu. Au avut o relație tumultoasă

După separare, actrița de talie internațională a ales să renunțe la traiul din Roma și să se mute cu fiica lor în România. Prezentă la Gala Elle, Kitty Cepraga ne-a povestit în ce relații a rămas cu fostul, dar și cum petrece Crăciunul, Revelion, plus planurile pentru anul ce urmează.

„Cu fostul soț sunt într-o relație foarte ok. Am decis amândoi să ne ocupăm de viitorul fetiței noastre. Anul acesta nu o să mergem de sărbători în Italia, o să fac Crăciunul cu familia mea, cea care a mai rămas, pentru că, din păcate, tatăl meu nu mai este de aproape un an de zile. În zilele de sărbătoare o să mergem la schi, la munte. Nu o să fie și fostul soț cu noi.”, a declarat Kitty Cepraga pentru Click!.

Iată și: Cu un ochi vânăt şi complet schimbată! Ce a păţit Kitty Cepraga

Îmbrăcată chic, iar ținuta a accesorizat-o cu zâmbetul de milioane cu care ne-a cucerit încă de la începutul ei în showbiz, Kitty ne-a mărturisit că fetița ei e dornică de evenimente, mai ales cele mondene.

„Fiica mea este supărată că nu am luat-o și pe ea la eveniment. I-am zis că este încă mică, are doar șapte ani. Ea este foarte bine. Este la Școala Italiană unde eu îi sunt profesor de actorie. Sunt o mamă foarte dedicată, sunt prietena ei cea mai bună, nu știu dacă sunt exigentă cu dânsa. Este adevărat că am avut noroc și de un copil foarte reușit și foarte ascultător”, ne-a mai spus Kitty Cepraga.

Și pentru că anul 2023 bate la ușă, actrița ne-a povestit și ce face pe plan profesional, căci se anunță a fi o perioadă aglomerată, din punctul ăsta de vedere.

„În luna februarie, anul viitor, o să joc într-un film românesc în care am primit rolul principal feminin. Se numește “Pup-o, mă! 3”. Este un film cu Alin Panc, Văru' Săndel și Cosmin Seleși. Este o comedie iar eu joc rolul unei femei care a trăit douăzeci de ani la Paris, în  Franța, drept pentru care personajul meu are un accent franțuzesc. Este o comedie care o să placă publicului mare.”, ne-a mai spus Kitty.

Kitty Cepraga are grijă de sănătatea ei, mai ales că orele pierdute se văd și pe chipul nostru, iar, pe lângă asta, face sport, atât cât îi permite timpul, bineînțeles.

„Cred că cel mai bun lucru este să îți găsească cele opt ore de somn zilnic pentru tine. Dacă nu reușesc o noapte să dorm pentru că este plină de evenimente, cu siguranță recuperez după masă, nu lipsesc minim opt ore pe zi. Fac și sport, nu în mod exagerat. Încerc să mănânc sănătos cât pot și să fac pilates”, a conchis pentru Click!, Kitty Cepraga.

Click! spune

Kitty Cepraga a locuit timp de 20 de ani în Italia, însă, după divorț, actrița s-a reîntors în România. Blondina s-a remarcat în urma cu 20 de ani la show-ul „Școala Vedetelor”. După acea etapă importantă din viața sa, Kitty a ales să înceapă să studieze actoria, iar la 24 de ani a plecat în Italia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!