Legătura neștiută dintre Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Cum au decis să participe împreună la Asia Express 2024: „Din priviri simțim tot”

#Asia Express

Anca Țurcașiu și Andreea Samson formează una dintre cele mai puternice echipe de la „Asia Express” 2024. Mai mult, acestea au și o legătură specială, fiind prietene și colege de scenă. Cele două au dezvăluit cum au decis să participe împreună la cel mai îndrăgit show de la Antena 1. 

Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express 2024
Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu: „Suntem prietene de mulți ani și avem o comunicare foarte bună”

În cadrul unui interviu, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au vorbit despre cum au luat decizia de a pleca împreună la Asia Express, dar și cum au ajuns să devină prietene. Cele două sunt colege de scenă de ani buni, lucru care le-a determinat să se apropie din ce în ce mai mult.

„Așa cum a povestit și Andreea, noi mai vorbiserăm despre asta. Știam că își dorește să mergem împreună. Acum însă, am avut emoții că se va concretiza, pentru că ea tocmai născuse o fetiță. Suntem prietene de mulți ani și avem o comunicare foarte bună. Jucăm în multe producții împreună.

Pe scenă, atunci când suntem partenere, din priviri simțim tot și reacționăm fără să ne spunem absolut nimic. Iar pentru mine asta a însemnat foarte mult. Această comunicare nonverbală, din care noi înțelegem absolut tot, dintr-o privire, dintr-o simțire, dintr-un gest, dintr-o respirație”, a mărturisit Anca Țurcașiu pentru Viva.

Andreea Samson: „Prietenia noastră e construită pe emoție”

La rândul ei, Andreea Samson spune că atât ea, cât și Anca Țurcașiu și-au fost mereu alături, iar prietenia lor se bazează pe emoții, valori și respect.

„Da, noi jucăm împreună în spectacolul de comedie „Toc Toc (n. red. – la Teatrul Avangardia), despre niște oameni cu tulburări obsesiv-compulsive care așteaptă să intre la consultație la psihiatrie – e de bun augur că ne-am întâlnit în locul ăsta. (râde) Nu suntem genul de prietene care se văd în fiecare zi, dar ne-am fost mereu alături la greu, avem o complicitate, același gen de umor, ne completăm și suntem tolerante una cu cealaltă.

Eu înțeleg ce fel de persoană e ea, ea mă înțelege foarte bine pe mine. Prietenia noastră e construită pe emoție, pe valori împărtășite și pe respectul și iubirea față de meserie”, a mărturisit Andreea Samson, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
vedete care au murit de tinere madalina manole jpeg
cub adina buzatu png
reghe si corina instagram jpg
netflix shutterstock jpg
pavel bartos jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net