Anca Țurcașiu, moment jenant la Asia Express! N-a mai ținut-o vezica și a făcut pe ea, la propriu: „Deci, nu mai pot”

Anca Țurcașiu a experimentat dificultățile fizice și emoționale pe parcursul competiției „Asia Express”, sezonul 7, pe „Drumul Zeilor”. Actrița, cunoscută pentru rolurile sale de femeie fatală în telenovele românești, a trecut prin momente grele în Thailanda.

Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1
Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

În ediția recentă, telespectatorii au fost martorii unui incident neobișnuit care nu a fost tăiat la montaj: Anca a avut un moment penibil în timpul unei probe de rezistență.

În cea de-a treia zi a traseului, Anca și partenera ei, Andreea Samson, au concurat pentru imunitate, iar în cadrul ultimei probe, au fost nevoite să execute un dans tradițional thailandez cu ajutorul bețelor de bambus.

Din cauza stresului și a oboselii, vedeta a cedat fizic și, îmbrăcată în colanți roșii, a făcut pe ea. „Am sărit și am făcut pipi pe mine. Trebuie să mă duc la toaletă!”, a mărturisit Anca, recunoscând că presiunea competiției a fost mult mai intensă decât se aștepta.

Reacția publicului la momentul vulnerabil al Ancăi Țurcașiu

Reacția fanilor la acest moment a fost una pozitivă, mulți lăudând-o pe Anca pentru că și-a menținut calmul și umorul într-o situație jenantă.

„Anca a demonstrat că poate să treacă peste orice cu zâmbetul pe buze”, au scris susținătorii ei pe rețelele sociale. Acest incident a arătat o latură vulnerabilă a vedetei, ceea ce a contribuit la aprecierea ei și mai mare din partea publicului.

Efortul fizic combinat cu stresul emoțional și presiunea timpului au transformat experiența „Asia Express” într-o adevărată provocare.

Prima eliminare: Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Recent, competiția a avut parte de prima eliminare din sezonul 7. Echipa formată din Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, a pierdut cursa pentru ultima șansă și a fost eliminată.

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, le-a anunțat că „zeul de astăzi este roșu”, ceea ce a marcat finalul parcursului lor pe „Drumul Zeilor”.

Betty a recunoscut că eliminarea a venit ca o ușurare, mărturisind că nu mai avea energia necesară pentru a continua competiția. Problemele fizice și dorul de casă, mai ales de fiul său, Matias, au afectat-o profund.

Deși eliminarea a fost dureroasă, Betty și Cătălin au plecat cu amintiri prețioase și experiențe de neuitat. „Ne-am întrecut limitele și ne bucurăm că am cunoscut oameni frumoși”, a declarat Cătălin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Ana Morodan png
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net