Cum a ajuns Adi Nartea la un pas de divorț: „Căsniciile nu-s ca la Hollywood”. Ce altă vedetă de la „Asia Express” i-a spus „adio” iubitului?

#Asia Express
Ultima actualizare:

Vedetele sunt adesea prezentate ca fiind perfecte, însă povestea lui Adrian Nartea și a soției sale, Alina ne demonstrează că și cele mai strălucitoare aparențe ascund provocări serioase. Actorul îndrăgit a povestit pentru revista VIVA! despre momentele dificile din căsnicia sa și cum a reușit să-și salveze mariajul de la destrămare. Pe de altă parte, Carmen Negoiță de la „Asia Express” a pus punct, recent, relației sale.

Adi Nartea și soția lui, Alina.
Adi Nartea și soția lui, Alina.

Momentele dificile din căsnicia lui Adrian Nartea

Adrian Nartea, cunoscut pentru rolul său din serialul „Vlad”, și soția sa Alina trăiesc o poveste de dragoste care durează de peste 14 ani. Însă, chiar și într-o căsnicie de succes, au existat momente de cumpănă care aproape că au dus la separare. Actorul a recunoscut că perioada în care era extrem de implicat în proiectele profesionale a avut un impact negativ asupra relației sale de acasă. Lipsa de timp și comunicare au fost factori care au contribuit la tensiuni și neînțelegeri.

Adi a explicat că „perioadele de criză” sunt normale în orice căsnicie și nu trebuie confundate cu „marginea prăpastiei”. Cu toate acestea, pentru a depăși aceste momente dificile, este esențial să recunoști și să înțelegi problemele existente și să îți exprimi deschis dorințele și sentimentele. În cazul lor, terapia de cuplu a fost un instrument important. Aceasta le-a oferit posibilitatea de a discuta problemele în fața unui specialist și de a înțelege mai bine nu doar perspectiva partenerului, ci și cum anumite dificultăți externe pot influența relația de acasă.

Terapia de cuplu i-a ajutat să-și salveze căsnicia

Adrian Nartea a fost la un pas de divorț
Adrian Nartea a fost la un pas de divorț

Terapia de cuplu a jucat un rol crucial în salvarea căsniciei lui Adrian și a Alinei. Această formă de intervenție le-a permis să își exprime deschis frustrările și a contribuit la conștientizarea faptului că problemele nu provin doar din relația lor, ci pot fi amplificate de presiuni externe. În perioada pandemiei, când amândoi au fost obligați să petreacă mai mult timp acasă, au avut ocazia să regândească și să își consolideze relația.

 Timpul petrecut împreună le-a oferit ocazia să se reconecteze și să își întărească legătura. „Ne-am dat seama că varianta noastră de poveste este doar o parte din întreaga poveste. Important este să înțelegi și să asculți cu adevărat”, a spus actorul.

Un alt factor care a influențat pozitiv căsnicia lui Adrian și a Alinei a fost nașterea fiicei lor, Petra. În ciuda faptului că apariția unui copil poate aduce și provocări suplimentare, în cazul lor, Petra a fost văzută ca o „încununare a împăcării” și o bucurie care a întărit familia.

Adi a recunoscut că, deși venirea unui copil poate duce la o „neglijare” temporară a relației de cuplu, acesta este un aspect normal al tranziției către viața de părinte. „Dacă ai o relație solidă înainte de apariția copilului, atunci această <neglijare> nu va afecta grav relația voastră. Este important să conștientizezi și să acorzi atenție atât partenerului, cât și copilului”, a spus el.

Carmen Negoiță s-a despărțit de partenerul ei

Carmen Negoiță și iubitul ei și-au spus „adio”
Carmen Negoiță și iubitul ei și-au spus „adio”

Carmen Negoiță, care s-a aventurat în experiența „Asia Express”, a trecut recent printr-o despărțire. Într-un interviu recent, Carmen a vorbit despre cum ruptura a fost o oportunitate pentru ea de a se concentra pe proiectele sale profesionale. „Faptul că sunt singură mi-a permis să merg în <Asia Express> fără să las pe cineva în urmă”, a declarat ea pentru Spynews.ro.

Carmen a explicat că, atunci când este într-o relație, tendința de a neglija aspectele profesionale este destul de mare. În perioada în care era singură, a reușit să se concentreze mai bine pe cariera sa și să participe la competiții dificile precum „Asia Express”. Aceasta a considerat că separarea a fost, într-un anumit sens, benefică pentru dezvoltarea ei profesională și personală.

 Căsniciile nu sunt întotdeauna ca în filmele de Hollywood; ele necesită muncă, implicare și comunicare constantă. În același timp, relațiile pot influența profund cariera și alegerile de viață ale individului, fie că vorbim despre priorități în cuplu sau despre oportunități profesionale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net