Pentru câți bani a acceptat Anca Țurcașiu provocarea Asia Express. A fost plătită „regește” pentru fiecare ediție

Anca Țurcașiu, alături de coechipiera ei Andreea Samson, se numără printre vedetele care au ales să facă parte din provocarea Asia Express 2024, reality-show-ul difuzat de Antena 1. Anca Țurcașiu a acceptat să își testeze limitele și răbdarea, iar curiozitatea fanilor s-a axat și asupra banilor primiți de vedetă. 

Anca Țurcașiu / foto: Arhiva Click!
Anca Țurcașiu / foto: Arhiva Click!

Asia Express este competiția care le testează vedetelor limitele prin diverse probe și provocări la care acestea sunt supuse, însă cea mai bună echipă va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 7 a debutat pe data de 1 septembrie 2024, iar cele nouă perechi de vedete sunt nevoite să se descurce doar cu un dolar pe zi, fără telefon. 

Banii primiți de Anca Țurcașiu la Asia Express 2024 

Conform unor surse din apropierea producției emisiunii Asia Express, pentru a face parte din competiție, Anca Țurcașiu ar fi fost remunerată cu suma de 2.000 de euro pentru fiecare ediție din cele 11. Astfel, pentru participarea sa la emisiunea de la Antena 1, Anca Țurcașiu ar fi primit în total în jur de 22.000 de euro, cu precizarea că vedeta va intra în posesia banilor doar dacă va ajunge până în marea finală. 

Andreea Samson: „E o provocare imensă”

Anca Țurcașiu și Andreea Samson consideră că împreună formează o echipă de succes, imbatabilă, și împreună pot câștiga competiția de pe Drumul Zeilor. 

  „Nu cred că vom mai trăi așa ceva a doua oară-n viață. Fiecare zi aduce cu ea atât de multe surprize. E o provocare imensă, parcă suntem tot timpul într-un film de acțiune. Orice mi-am imaginat acasă – cât poate fi de frumos, dar și de solicitant – este de 100 de ori mai intens în realitate”, a declarat actrița Andreea Samson, coechipiera Ancăi Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și Andreea Samson / foto: Antena 1
Anca Țurcașiu și Andreea Samson / foto: Antena 1

  „Am simțit că avem aceeași energie, același vibe, același fel de-a fi… A fost vorba de chimie”, a spus Anca. „Ne dorim să fim competitive, dar să nu devenim încrâncenate. Cu nervii stăm bine. Plus că eu am citit biblioteci de cărți motivaționale. Suntem și foarte credincioase – iar acesta e încă un lucru care ne leagă. Pentru că pornim cu Dumnezeu la drum”, a adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image
actualitate.net
image
actualitate.net