Anca Țurcașiu, cea mai mândră bunică! Nepoțica ei a fost botezată: „Sunt extrem de fericită că las în urma mea viață!”

Anca Țurcașiu (54 de ani) a devenit nostalgică în acest weekend. Artista este una dintre cele mai sexy bunici ale momentului! Fiul său, Radu, și-a botezat fetița, iar vedeta s-a fotografiat alături de fiul și nepoțica ei, dar și de tatăl său, scriind în dreptul pozei: 4 generații!

Anca Țurcașiu a devenit bunică la 54 de ani și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, bucurându-se din plin de postura de bunică. Se înțelege de minune cu nora ei, iar fiul său i-a dăruit cea mai frumoasă nepoțică, pe micuța Zoe.

“Dragoste pură! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Anca Țurcașiu în ziua botezului nepoțelei sale. Iar după petrecere, artista care tocmai ce a prezentat Festivalul de la Mamaia împreună cu colegul său de breaslă, Aurelian Temișan, a devenit nostalgică și a făcut câteva comparații între Radu, fiul său, de pe vremea când acesta era mic, și nepoțica sa, Zoe.

Ieri și azi…Radu, de la bebeluș, la tătic de Zoe…Viața merge înainte…Sunt extrem de fericită că las în urma mea Viață! Mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune!”, a ținut să precizeze vedeta pe care o vom vedea în curând în experiența “America Express” de la Antena 1.

A avut cea mai fierbinte vară din viața ei

Pentru Anca Țurcașiu vara asta a fost cea mai frumoasă. Și-a asumat o nouă relație și a declarat că se simte minunat.

“Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat”, a declarat Anca Țurcașiu pe 16 august atunci când a recunoscut că are o nouă relație care o împlinește.  Și pentru că s-a terminat vara, artista spune acum cu mâna pe inimă: “Vara 2024, cea mai frumoasă dintre verile mele de până acum! Mulțumesc! Pe 30 Noiembrie voi face sigur un filmuleț cu toamna lui 2024, cea mai frumoasă dintre toate toamnele mele de până acum…”, a mai adăugat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net