Povestea de iubire pe care mulți au uitat-o. De ce și-au spus „adio”, după 8 ani de relație, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer: „Îmi dădea o stare de..”

Deși povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu a avut un impact răsunător la acea vreme, aceasta a fost uitată în timp. Cu toate că relația lor a durat opt ani și a fost intensă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în 2005, spre surprinderea multora. Iată povestea care a stat la baza acestei despărțiri și motivele din spatele deciziei lor.

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer. Foto: arhiva.
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer. Foto: arhiva.

O poveste de dragoste promițătoare

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au fost unul dintre cele mai discutate cupluri ale vremii. Relația lor a început cu mult entuziasm și speranță, iar multe persoane credeau că urmează să ajungă în fața altarului. În ciuda așteptărilor mari și a imaginilor publice care i-au plasat ca fiind un cuplu ideal, relația lor a întâmpinat dificultăți care au dus în cele din urmă la despărțire.

De ce s-au despărțit cei doi

Despărțirea a venit ca un șoc pentru fanii lor, dar adevărata cauză a acesteia a fost dezvăluită abia mai târziu. Într-un interviu dat acum câțiva ani pentru revista Tabu, Nicoleta Luciu a vorbit despre motivele care au stat la baza separării lor. Actrița a declarat că gelozia lui Dinu Maxer a fost un factor determinant în decizia sa de a pune capăt relației. „Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el”, a povestit Nicoleta Luciu.

Ce a spus Maxer despre despărțirea de Nicoleta Luciu

Pe de altă parte, Dinu Maxer a recunoscut ulterior că temerile sale legate de căsătorie și gelozia au avut un rol important în despărțire. Artistul a explicat că nu își dorea să se căsătorească și nici să aibă copii în acel moment, influențat de istoricul familial și de fricile sale personale. „Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005", a declarat Dinu Maxer în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

După despărțirea de Nicoleta Luciu, Dinu Maxer a continuat să își construiască o familie cu Deea Maxer, cu care s-a căsătorit și a avut doi copii. Recent, Deea Maxer a anunțat că se separă de Dinu Maxer după 18 ani de căsnicie.

Nicoleta Luciu și-a găsit fericirea alături de Zsolt Csergo, cu care este căsătorită și are patru copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net