Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit îndrăgita artistă

Ultima actualizare:

Îndrăgita artistă Anca Țurcașiu, în vârstă de 54 de ani, și-a îngrijorat recent fanii. Vedeta le-a povestit internauților, prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, de ce a ajuns de urgență la spital.

Anca Țurcașiu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă / foto: colaj Instagram
Anca Țurcașiu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă / foto: colaj Instagram

Anca Țurcașiu (54 de ani) a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. Artista, care este foarte activă pe pagina personală de Instagram, a publicat un videoclip în care le-a explicat fanilor de ce a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a povestit că s-a confruntat cu niște dureri puternice, în timp ce se afla pe litoral, la Constanța, astfel că a fost nevoită să ceară ajutorul unui medic specialist.

Mai exact, vedeta a dezvăluit recent că suferă de sinuzită acută, care se manifestă prin inflamarea sinusurilor și poate apărea în urma unei răceli, alergii sau a unui blocaj la nivelul sinusurilor. Poate apărea și ca urmare a unei infecții bacteriene.

Anca Țurcașiu a început să se simtă mai bine după ce a fost consultată de medic. Și se pare că tratamentul acesteia nu a inclus antibiotice, ci doar aerosoli și picături, lucru pentru care artista este recunoscătoare medicului ORL

„Concluzia: consultați un specialist!

Mulțumesc mult doamnei doctor care m-a ajutat să tratez o sinuzită acută fără să iau antibiotic. Doar cu aerosoli și cu picături. Concluzia: mergeți la medicul specialist! Seară frumoasă, dragilor”, a scris Anca Țurcașiu, în dreptul videoclipului publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Sinuzita se manifestă prin inflamația țesuturilor ce căptușesc sinusurile. Aceasta poate fi acută sau cronică, cauzele variind în funcție de tipul sinuzitei. Sinuzită acută durează până la patru săptămâni, iar simptomele sunt congestie nazală, durere facială, secreții nazale groase, febră, oboseală, dureri de cap.

Din fericire, tratamentul cu aerosoli și picături a fost eficient pentru Anca Țurcașiu, iar unii internauți au confirmat eficacitatea acestei metode de tratament. Cântăreața le-a recomandat fanilor să meargă de urgență la medic în cazul în care au astfel de probleme de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net