Betty Salam, criză de gelozie după ce Cătălin Vișănescu a purtat o conversație cu o șoferiță asiatică: „Ce te interesează?”

#Asia Express
Ultima actualizare:

În ediția de miercuri, 11 septembrie 2024, a emisiunii Asia Express, tensiunile au ajuns la cote maxime între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. În timp ce se aflau în mașina unei șoferițe asiatice, care îi luase la autostop, Cătălin a început să poarte o conversație cu aceasta, lucru care a stârnit o reacție neașteptată din partea lui Betty.

Batty Salam și soțul ei, Cătălin.
Batty Salam și soțul ei, Cătălin.

Discuție aprinsă între Betty și Cătălin

Totul a început când Cătălin Vișănescu a întrebat-o pe șoferiță dacă este căsătorită și dacă are copii. Într-o combinație de glumă și seriozitate, Betty Salam nu a putut să-și ascundă gelozia și a cerut explicații. „De ce te interesează dacă e măritată?”, l-a întrebat Betty. „Vrei să te dau jos din mașină?

Cătălin a încercat să-i explice că nu făcea decât să întrețină o conversație prietenoasă pentru a mai destinde atmosfera din timpul cursei, însă Betty nu s-a lăsat ușor convinsă: „Uite ce-l interesează pe el dacă e măritată și dacă are copii”.

După un schimb de replici amuzante, Cătălin a încercat să-i explice intențiile nevinovate: „Am vrut să întreb dacă bărbatului ei îi place fotbalul sau nu”. În cele din urmă, discuția s-a încheiat într-o notă pozitivă, Betty a spus că îl iartă pe soțul ei.

Eliminați din competiție

Cu toate acestea, pentru Betty Salam și Cătălin Vișănescu, ziua s-a încheiat cu o veste neplăcută. Cei doi au intrat în cursa pentru ultima șansă, alături de alte două echipe. Din păcate, Betty, accidentată la picior, și Cătălin nu au reușit să țină pasul, iar totemul lor a fost roșu, semn că au fost eliminați din competiție.

Betty a recunoscut că epuizarea fizică și dorul de familie au fost factori decisivi în acest moment: „Nu mai am de unde să-mi iau această putere de a merge mai departe. Gândul meu este acasă, la Matias”.

Astfel, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost prima echipă eliminată din sezonul 7 al emisiunii Asia Express.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net