VIDEO. Victor și Selina au trăit clipe de groază la Asia Express. Cei doi au plonjat într-un lac, cu tot cu bicicletă și caleașcă, în timpul unei misiuni cruciale

#Asia Express
Ultima actualizare:

În ediția a opta a emisiunii Asia Express - Drumul Zeilor, difuzată aseară (10 septembrie 2024), Victor Slav și Selina au fost protagoniștii unui incident neașteptat care a transformat cursa lor într-un adevărat coșmar. În timpul unei misiuni, cei doi concurenți au plonjat direct într-un lac, cu tot cu bicicletă și caleașcă, și au avut nevoie de intervenția medicilor.

Victor și Selina.
Victor și Selina.

Selina: „Asta e bătaie de joc"

Totul părea să meargă conform planului, până în momentul în care Victor a pierdut controlul direcției bicicletei. Selina, aflată în spatele lui, a observat un templu pe partea stângă și l-a îndrumat pe Victor să vireze în acea direcție. Într-o fracțiune de secundă, Victor s-a dezechilibrat, iar amândoi au căzut direct în apă, împreună cu bicicleta, caleașca și toate echipamentele lor.

Deși imaginile surprinse au fost amuzante pentru telespectatori, pentru Victor și Selina, situația a fost extrem de stresantă. Plini de nervi și frustrare, cei doi au reacționat imediat după incident. Victor, exasperat de situație, a declarat: „Ok. Eu în momentul ăsta mă opresc. Nu mai fac nimic. Eu spun de la început că asta nu merge bine (n.r. bicicleta)”, în timp ce Selina, la fel de iritată, a spus: „Băi frate, asta e bătaie de joc. Eu vreau să merg acasă. N-ai cum așa ceva”.

Selina: „Eram extraordinar de supărată, de nervoasă"

Selina și Victor.
Selina și Victor.

În cadrul testimonialului, Selina a povestit că a trăit momente de panică intensă și că a fost foarte speriată. „M-au trecut toate stările de panică, frică, realizare a momentului... Eram extraordinar de supărată, de nervoasă și, bineînțeles, nervii au fost că eram prima echipă și că am ajuns să fim probabil ultima”.

Accidentul lor a adus și câteva răni minore, necesitând intervenția medicilor. În timp ce erau tratați, alte echipe au profitat de moment și i-au depășit în cursă, luându-le locul fruntaș. Mai mult, bicicleta lor s-a stricat, lavalierele nu mai funcționau, iar ghiozdanele erau complet ude, complicând și mai mult situația.

Cei doi au continuat cursa

Asia Express.
Asia Express.

În ciuda ghinionului, cei doi concurenți au primit ajutor din partea echipei de producție, care le-a pus la dispoziție o nouă bicicletă și un nou bol pentru a putea continua misiunea. Deși au pierdut un avans considerabil, Selina a reușit să găsească în buzunar bilețelul de misiune intact, ceea ce le-a dat speranța de a reveni în competiție.

Cu moralul afectat și nervii întinși la maximum, Victor și Selina au pornit din nou la drum, hotărâți să recupereze timpul pierdut și să lupte pentru a rămâne în competiție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net