Concurentă de la Asia Express 2024, confesiuni cutremurătoare despre tatăl ei. Ce echipă a terminat pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă

#Asia Express

Betty Salam, fiica celebrului cântăreț Florin Salam, a trecut prin momente intense și emoționante în cadrul emisiunii "Asia Express", unde a fost la un pas de eliminare.

Betty și Cătălin au fost la un pas de eliminare / foto: Antena 1
Betty și Cătălin au fost la un pas de eliminare / foto: Antena 1

În timpul competiției, Betty a vorbit deschis despre experiențele sale din copilărie și despre traumele pe care le-a suferit din cauza lipsei de libertate.

Cu sinceritate și vulnerabilitate, Betty a mărturisit: „Eu nici măcar la școală nu am fost singură, nici la magazin, nici pe stradă, iar asta m-a afectat foarte tare. Îi mulțumesc tatălui meu că a dorit să mă protejeze, dar pe mine chestia asta nu prea m-a ajutat. De asta este bine să le oferim copiilor șansa de a descoperi lumea.”

Aceasta a explicat că, deși înțelege intențiile bune ale tatălui său de a o proteja de lumea exterioară, lipsa de independență a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării sale emoționale și psihologice. Betty subliniază cât de important este ca părinții să ofere copiilor posibilitatea de a explora și de a învăța din propriile experiențe.

Emoții mari joi seară, la Asia Express

Vlad și Andrei au ajuns primii și mai aveau de îndeplinit o ultimă misiune pentru a finaliza ritualul. Aceasta presupunea să stropească cu apă o statuie a lui Buddha, dar fiind uzi leoarcă, le-a fost dificil să facă autostopul.

Cei doi, Vlad Condurache și Andrei Ursu, au reușit să găsească un tuk-tuk care să-i ducă la destinație. La scurt timp după ei, Anca și Andreea au găsit și ele un alt tuk-tuk. Betty și soțul ei, Cătălin, au făcut și ei autostopul și au ajuns la templul menționat în plic.

Însă, Anca și Andreea, grăbite, nu au așteptat să ude statuia corectă și au ales altă statuie a lui Buddha, vărsând tot bolul cu apă la baza acesteia.

Toate cele trei echipe au fost nevoite apoi să facă din nou autostop pentru a ajunge la Irina. Prima echipă care a ajuns la Irina a fost cea formată din Vlad Condurache și Andrei Ursu. Pe locul doi au ajuns Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Între timp, toți se întrebau unde este a treia echipă, pentru că Betty și Cătălin nu ajunseseră încă.

În cele din urmă, au ajuns și ei, iar restul concurenților i-au aplaudat pe toți cei care au participat la cursa pentru ultima șansă.

Irina Fodor a observat că Anca și Andreea au comis o greșeală în timpul misiunii de purificare, deoarece trebuiau să aibă hainele pe ele și să aștepte să fie udate, pentru ca mai apoi să le stoarcă.

Betty și Cătălin au fost ultima echipă care a ajuns la Irina. Totul depindea acum de culoarea totemului din cutie. Din fericire, totemul a fost verde, ceea ce a însemnat că Betty și Cătălin au rămas în competiție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net