De ce s-a îngrăşat, de fapt, Betty, fiica lui Florin Salam? „Am rămas cu kilogramele în plus”

Betty Salam este și o cântăreață talentată, dar și o mămică tânără şi împlinită. Și totuși, există un aspect care nu o mulțumește așa mult pe artistă, iar acela este felul în care arată. Fiica lui Florin Salam a acumulat câteva kilograme în plus în ultimii ani. Cum a ajuns să să se îngrașe 20 de kilograme?

Betty Salam a explicat de ce s-a îngrășat 20 de kilograme / foto: colaj Instagram
Betty Salam a explicat de ce s-a îngrășat 20 de kilograme / foto: colaj Instagram

Betty Salam a decis, după ce a devenit mămică, să recurgă la intervenția de implant mamar, și, potrivit ei, această intervenție nu a fost un moft. De asemenea, scopul intervenției era acela de a-și recăpăta încrederea în propria persoană.

Însă, fanii au rămas surprinși când au văzut-o în emisiunea „Asia Express”, unde a mers împreună cu soțul ei, Cătălin Vișănescu, și asta pentru că artista a luat câteva kilograme în plus și era de nerecunoscut. Astfel că, Betty Salam a explicat de ce s-a îngrășat 20 de kilograme.

Betty: „Am avut niște pitici pe creier”

Am vrut să-mi fac o intervenție anul trecut, iar doctorul s-a decalat cu programările din cauza pandemiei și am renunțat și eu la idee. Acum m-am îngrășat din cauza asta și am rămas cu kilogramele în plus. Acum nu știu ce să fac, să mă mai duc, să nu mă mai duc, că îmi pare rău că m-am îngrășat. Am avut niște pitici pe creier, niciodată noi femeie nu vom fi mulțumite de felul în care arătăm, mergeam la sală în fiecare zi sau de 3 ori pe săptămână. Nu știu ce mi-a venit mie că vreau ceva mai mare”, a explicat cu ceva timp în urmă Betty Salam, la Antena Stars.

De asemenea, fiica lui Florin Salam a recunoscut că important este să aibă încredere în sine și să se simte bine în pielea ei, chiar dacă medicul a certat-o pentru că a luat câteva kilograme în plus.

„Da, am încredere în mine acum. Cu toate că am luat kilograme în plus și doctorul mă ceartă, dar am un program mai haotic și din cauza asta, dar o să îmi revin. Nu trebuie să se supere nimeni pe mine, este ceva normal, important este că sânii sunt super ok. Pentru mine asta contează cel mai mult", mai spunea artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net