Loredana Groza dă de pământ cu nutriționiștii. Artista este împotriva dietelor pentru slăbit: „Doamne ferește, eu personal nu folosesc asemenea servicii”

În timp ce majoritatea vedetelor apelează la nutriționiști pentru a se menține în formă sau pentru a scăpa de kilogramele în plus, Loredana Groza susține că nu crede în acești specialiștii și nici în sfaturile oferite de ei. Cântăreața are o părere dură despre aceste servicii. 

loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg

„Nu cred în nutriționiști... nu folosesc asemenea servicii”

Ori de câte ori este nevoie, Loredana Groza nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și de această dată, întrucât artista a vorbit în cadrul unui podcast despre dietele de slăbit sau vizitele la nutriționist. Vedeta nu crede sub nicio formă în aceste servicii și nu acceptă să primească sfaturi de la specialiștii de acest gen.

De asemenea, artista susține că dietele de slăbit nu ajută pe termen lung, iar corpul poate suferi transformări radicale în urma unei astfel de cure. Pe de altă parte, cântăreața a povestit că în India a întâlnit nutriționiști care lucrează complet diferit, comparativ cu cei de la noi.

„Nu cred în psihiatri, nu cred în nutriționiști, nu vreau să jignesc pe nimeni, Doamne ferește, dar eu personal nu folosesc asemenea servicii. Fiecare om e construit altfel. Nu există un nutriționist care să folosească aceeași tehnică, nu există!

Eu am găsit prin India, și acolo ei lucrează pe fiecare corp, pe fiecare om. Există o anumită structură. Ceea ce corpul tău poate accepta sau nu, corpul meu poate accepta. Ce mănânci tu mie poate să nu-mi facă bine. E foarte mare diferență, sunt chestii foarte sensibile”, a declarat Loredana Groza în podcastul „Da, bravo!”, găzduit de Mihai Bobonete.

„Nu există cineva care să știe nu știu ce dietă și slăbim”

Mai mult decât atât, fosta jurată de la X Factor a mărturisit că fiecare persoană trebuie să își cunoască foarte bine corpul înainte de a face o schimbare și susține că nimeni nu ar trebui să slăbească mai mult de 3-4 kg într-o lună.

„Nu există cineva care să știe nu știu ce dietă și slăbim. Nu există să slăbești mai mult de 3-4 kilograme într-o lună. Cine slăbește mai mult într-o lună… E o chestie greșită acolo. După aia, corpul o va lua într-un mod total invers. De fapt, tu n-ai slăbit. E o falsă slăbire. Trebuie să slăbești puțin, în timp, să-ți cunoști corpul”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Robert Bobroczky jpg
netflix pixabay png
adriana bahmuteanu
loredana groza bobonete jpg
stefan nechita a adus prc e2prc 80prc 9dbudapestaprc e2prc 80prc 9d  in lacrimi  pe scena de la vocea romaniei  tudor chirila nu e voce ca a lui la mine in echipa 30899300 webp
horia moculescu vocea romaniei jpg
image png
vanzare carti anticariat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net