Mel Gibson va regiza Armă mortală 5


    Cariera lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbrăSursa foto: Getty Image
Cariera lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbrăSursa foto: Getty Image

Mel Gibson va regiza al cincilea film din seria „Armă mortală” şi îi va lua locul cineastului Richard Donner, care a decedat în iulie anul trecut.

Revista The Hollywood Reporter a informat luni că Donner demarase deja acest proiect cu diferiţi scenarişti, care lucrau la acest subiect, dar se pare că Mel Gibson va fi cel care se va ocupa de realizarea noului film.

Seria de acţiune şi comedie „Armă mortală” a avut un rol fundamental pentru ca Gibson să devină o vedetă la Hollywood la sfârşitul anilor '80 şi începutul deceniului '90. Cu Danny Glover ca partener de acţiune, franciza numără nu mai puţin de patru filme - lansate în 1987, 1989, 1992 şi 1998 - şi un serial mai recent intitulat tot „Armă mortală”, difuzat între 2016 şi 2019, cu o nouă distribuţie. Cel de-al cincilea lungmetraj „Armă mortală” presupune o nouă tentativă a lui Mel Gibson de a-şi relansa cariera intrată într-un con de umbră.

Mel Gibson a câștigat un Oscar 

Câştigător al unui premiu Oscar pentru cea mai bună regie pentru filmul său "Braveheart" (1995), Mel Gibson a revenit în forţă în spatele camerei de filmare cu "Hacksaw Ridge" (2016), un film de război care a primit şase nominalizări la Oscar şi primul pe care l-a realizat după "Apocalypto" (2006).

Ca actor a jucat într-o lungă serie de filme cu buget redus, cu mici excepţii precum "Dragged Across Concrete" (2018) sau "The Professor and the Madman" (2019).

Cooptarea lui Gibson ca regizor la "Lethal Weapon" presupune şi o schimbare a stilului său regizoral, având în vedere că el a optat până acum pentru un stil mai visceral şi mai intens cum se vede, de exemplu, în filmul "The Passion of the Christ" (2004).

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg