Motivul halucinant pentru care Bogdan de la Ploiești nu o cere de soție pe Cristina Pucean?! „Nu pot s-o fac…”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai adulate și mai de notorietate cupluri din lumea manelelor. Sunt împreună de doi ani, dar cererea în căsătorie întârzie, încă, să apară. Care este motivul?

Manelistul Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, de peste doi ani. Între cei doi amorezi au mai existat și despărțiri, însă, de fiecare dată, s-au întors până la urmă unul în brațele celuilalt. 

Invitat în cadrul podcastului realizat de Adrian Cristea, zis Bursucu, Bogdan de la Ploiești a dezvăluit care este motivul pentru care nu a cerut-o, încă, pe iubita lui de soție. 

„Eu sunt BDLP și nu pot să o cer așa banal”

Manelistul a dat din casă, spunând că solista Cristina Pucean l-a cerut ea însăși de bărbat, pentru că nu mai avea răbdare să aștepte să primească inelul de la el. 

„N-am cerut-o în căsătorie. Presiunea există. La noi s-a ajuns să-mi spună ea să o cer. Acum a vrut să mă ceară ea. I-am zis că o ia lumea ca pe marketing. Ei nu ne înțeleg că noi d-aia suntem unici.

O să o cer exact când este momentul. Eu sunt BDLP și nu pot să o cer așa banal. Nu o să fie vorba despre lucruri financiare, dar… 

Sunt un tip romantic, dar nu sunt neapărat cu florile. I le ofer într-o zi în care nu se așteaptă”, a spus Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Bogdan de la Ploiești se vrea tătic: „Trebuie să facem copii”

Manelistul își dorește în schimb foarte tare copii. 

„Trebuie să facem și copii. Îmi dă Dumnezeu după sufletul meu. Eu vreau trei, doi băieți și o fată ar fi frumos. Primii să fie băieții și apoi fata. Am zis să fiu modest, dar dacă vor fi mai mulți nu e problemă. Copiii sunt cel mai frumos lucru.

Și ea își dorește, dar nu am întrebat-o câți. Important este să fie sănătoși, să vină primul și să te bucuri de el, după care mai faci dacă vrei, dacă faci față”, a mai spus Bogdan de la Ploiești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan  facebook jpg
banner mirabela dauer png
netflix pixabay jpg
banner Vali Vijelie
image png
man 5545037 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net