Ireal! Cât trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să-ți cânte Bogdan de la Ploiești: ,,Sunt plătit legal”

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai renumiți artiști muzicali din industria românească, se bucură de un real succes și nu puțini sunt cei care-l vor să-i distreze la petreceri și diverse evenimente. Totuși, puțini sunt cei care își permit să plătească o sumă colosală, doar pentru un program care se întinde pe o durată de jumătate de oră. 

Tarfiul pe care Bogdan de la Ploiești îl percepe pentru un eveniment privat / foto: colaj Click!
Tarfiul pe care Bogdan de la Ploiești îl percepe pentru un eveniment privat / foto: colaj Click!

Bogdan de la Ploiești se numără printre artiștii români cu cel mai piperat tarif. Își prețuiește munca și o evaluează la adevărata ei valoare, motiv pentru care nu se sfiește să ceară peste 5.000 de euro, pentru un program muzical. Descoperă, în cele ce urmează, mărturisirile făcute de Bogdan de la Ploiești. 

Ce tarife are Bogdan de la Ploiești, pentru un eveniment privat

În cadrul emisiunii de pe YouTube „Detectorul de minciuni”, Bogdan de la Ploiești s-a lăsat „pradă” celor mai picante întrebări, care nu au condus altundeva decât către o serie de mărturisiri pe care admiratorii săi le așteptau. 

Fără să se sfiască, artistul a declarat că, pentru un eveniment privat, tariful pentru a cânta doar o jumătate de oră este de 7.500 de euro. Mai mult decât atât, acesta a specificat că tariful crește pentru evenimentele din afara Bucureștiului. 

„Pentru mine, muzica înseamnă darul de la Dumnezeu, mi l-a dat să-i fac fericiți pe oameni. Da, am refuzat în ultima perioadă sute de evenimente. Eu consider că sănătatea este pe primul plan, consider că trebuie să avem timp și de noi. Într-adevăr, este foarte greu să refuzi banii, sunt conștient, dar am eu o mulțumire sufletească, pentru că știu că unde sunt plătit mai bine, întotdeauna am fost și respectat la cel mai mare nivel și întotdeauna au fost și petreceri mult mai frumoase.

Nu este cu răutate creșterea prețului meu. Avem 7500 de euro pentru o oră jumătate. Ăsta este prețul, doar că în afară este alt preț, în afara Bucureștiului este alt preț, se adaugă drum, hotel, se face contract, eu am firmă de evenimente, sunt plătit legal, plătesc toate taxele, îi plătesc prin firmă pe băieții mei din trupă”, a mărturisit Bogdan de la Ploiești, în cadrul emisiunii amintite anterior. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net