Motivul pentru care Dani Oțil pleacă de la emisiunea care l-a făcut celebru. Cine îl va înlocui la „Neatza cu Răzvan și Dani”

După ce timp de zeci de ani i-a încântat pe telespectatori în fiecare dimineață, alături de colegul său Răzvan Simion, Dani Oțil a decis să plece de la emisiunea care l-a făcut celebru. Din fericire, nu e o schimbare definitivă. Cine îl va înlocui pe îndrăgitul prezentator la „Neatza cu Răzvan și Dani” și de ce a luat decizia de a pleca de la cârma matinalului.

Dani Oțil pleacă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” / foto: arhiva Click!
Dani Oțil pleacă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” / foto: arhiva Click!

Fanii se pare că au primit o veste nu tocmai plăcută! După ce cu câteva zile în urmă, Alex Munteanu, jurnalist și reporter în matinalul de la Antena 1, și-a anunțat plecarea prin intermediul rețelelor de socializare, se pare că acum și îndrăgitul prezentator Dani Oțil a decis să își ia „la revedere” de la emisiunea care l-a făcut celebru, „Neața cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil: „Pentru prima dată în istorie, am intrat ...”

Din fericire, nu e o schimbare definitivă. Mai exact, prezentatorul TV a acceptat din nou provocarea noului sezon „Power Couple”. Așadar, ca și anul trecut, când Dani Oțil a fost absent din platoul matinalului pe toată durata filmărilor, istoria se repetă și de data aceasta.

Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza. Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani. Și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi de la Neatza”, a spus Dani Oțil despre plecarea la Power Couple, pentru evz.ro.

De asemenea, prezentatorul TV a precizat că emisiunea este despre cupluri, nu un război al sexelor, și este sigur că majoritatea doamnelor din România care vor urmări „Power Couple” vor fi de partea fetelor.

Nu este o bătălie a sexelor. Este un concurs între cupluri, dar, cu siguranță, doamnele care se vor uita de pe canapea la Power Couple vor ține cu fetele și vor zice de foarte multe ori: ți-am zis eu.Eu după câteva episoade m-am cam prins și am început să țin cu fetele. În primul rând că băieții aveau tendința ca la probe identice să renunțe sau să abandoneze. Deci după Power Couple țin puțin mai mult cu fetele”, a mai adăugat prezentatorul TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net