Criza de gelozie pe care Mihaela Rădulescu i-a făcut-o lui Dani Oțil: „Dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar...”

Mihaela Rădulescu l-a bănuit pe fostul iubit, Dani Oțil, că ar fi înșelat-o cu nimeni-alta decât Flavia Mihășan, fosta colegă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cum s-a ajuns însă în această conjunctură? 

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil / foto: Social media
Mihaela Rădulescu și Dani Oțil / foto: Social media

În trecut, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format unul dintre cele mai titrate cupluri din România. Vreme de cinci ani de zile au trăit o frumoasă poveste de dragoste, până când au decis să meargă pe drumuri separate. În timp, ea s-a mutat în Monaco unde a început o relație cu Felix Baumgartner. La polul opus, Dani s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și au devenit părinții unui băiețel. 

Dani Oțil: „S-a jurat că nu e o femeie geloasă”

Dani Oțil și-a amintit de un moment de gelozie de care Mihaela Rădulescu a dat dovadă. A povestit  Invitat în podcastul „Fierți pe Power Couple” găzduit de Florin Ristei și Speak, Dani Oțil a comentat multe dintre secvențele de la „Power Couple”, emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, a povestit cum Mihaela a ajuns să-l bănuiască de infidelitate. 

„Știți povestea mea cu Flavia (n.r. Flavia Mihășan)? Eram cu Mihaela (n.r. Mihaela Rădulescu) și ea s-a jurat că nu e o femeie geloasă. Cine crede că o femeie în zodia Leu nu e geloasă se înșală. Eu nu am avut parolă la telefon, dar acum am pentru că am și poze, am și banca. Înainte nu aveam parolă și nu am pus niciodată telefonul pe silențios niciodată seara sau noaptea pentru că nu mă suna nimeni. Dacă era ceva important, îmi scria”, și-a început Dani Oțil dezvăluirea.

Prezentatorul TV a continuat: „Avem un moment la televiziune, apoi ajung la prânz la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie, Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat zice: «Ia vezi, eu când te-am rugat să îi scrii Flaviei ai zis că nu ai numărul ei și îți scrie Flavia». I-am zis: «Sincer, nu am numărul Flaviei», abia venise Flavia la noi, toată lumea știa că…toți o plăceam, aveam crush pe ea toți și îi plăcea și Mihaelei de ea. De obicei ei nu luam numărul colegelor ca să nu avem…. Eu eram acolo, la bucătărie, la pahare. I-am zis: «Citește mesajul dacă tot zici că e Flavia».

Ea zice: «Mai mult decât atât e Flavia smiley face». Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul numelui era nu încă și dacă puneam NUP era că e nebună, de evitat. (…) Apoi citește Mihaela: «Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult»”.

Cine era, de fapt, „adevărata” Flavia?

Adevărul a fost cu totul și cu totul altfel. Acea Flavia era cu totul și cu totul o altă persoană. Nu era vorba despre colega de platou a lui Dani Oțil, ci despre o femeie care lucra într-un magazin sportiv.

„Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce e vorba. Aveam un contract cu Decathlon și la marketing acolo vorbeam cu o fată Flavia. Poate are trei copii acum, cine știe unde e mutată. Și noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao. Flavia mi-a zis pe pauză dacă o las să îmi arate, că trebuie să bage mâna pe la fermoar. I-am zis că știu, că fac în direct. Cred că vreo șase minute am făcut și n-am putut. Nu i-am explicat Mihaelei povestea, dar pe mine Coco, tipul care mă mai tundea m-a învățat o chestie de cupluri. El a zis dacă vreau să fiu bărbat să refuz să răspund.

Eu, dacă îi spunea Mihaelei care Flavia e, să o sunăm, nu…Am lăsat să se depresurizeze treaba, i-a luat trei zile. E foarte greu într-o garsonieră să fii certat cu cineva. Plus că noi dormeam într-o cutie pe un perete. Aveam scări, așa, era desenat de mine. Și așa s-a încheiat treaba”, a încheiat Dani Oțil, vizibil amuzat de situație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net