Dani Oțil, un soț ascultător! Regula impusă de Gabriela Prisăcariu încă de la începutul căsniciei

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de către fani. Cei doi au devenit soț și soție în decursul anului 2021, atunci când au devenit și părinți pentru prima dată - a venit pe lume băiețelul lor, Tiago. Căsnicia lor merge ca unsă, iar pentru acest lucru a fost nevoie ca o regulă să fie impusă. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil / foto: Instagram
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil / foto: Instagram

Soția lui Dani Oțil are grijă să aducă partea sa de contribuție în mariaj. Modelul a considerat de cuviință că este important ca, indiferent de program și de ceea ce apare de-a lungul vieții, ea și soțul ei nu trebuie să uite să petreacă timp de calitate împreună.

Secretul căsniciei Gabrielei Prisăcariu și a lui Dani Oțil

Frumoasa blondină a mărturisit recent faptul că ea și soțul ei plănuiesc să bifeze curând o vacanță în doi, pe lângă cea pe care au avut-o cu fiul lor. Gabriela Prisăcariu consideră extrem de important ca orice cuplu să meargă în vacanțe în doi, aceast criteriu devenind o regulă importantă stabilită încă de la începutul căsniciei.

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în cadrul unui interviu acordat pentru Ciao.

„Are o personalitate foarte puternică!”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil împreună cu fiul lor / foto: Instagram
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil împreună cu fiul lor / foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu se mândrește cu faptul că la vârsta de nici 3 anișori, Tiago dă dovadă de o personalitate puternică, fiind un copil hotărât și determinat mai ales atunci când vine vorba de alesul ținutelor pe care le poartă. 

„Nu țin să ne asortăm. Important este să fie curat, să aibă hainuțele curate, acesta este cel mai important lucru. Dar nu țin la branduri, chiar deloc să fie îmbrăcat în haine de brand, pentru că oricum crește și atunci nu are rost să investim foarte mulți bani în hăinuțe. Important este să fie curățel. Oricum, mai nou, are o personalitate foarte puternică și îmi zice el cu ce să se îmbrace” - a mai povestit soția lui Dani Oțil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net