Cât a plătit Gabriela Prisăcariu pentru rochia pe care a purtat-o la nunta lui Răzvan Simion. Prețul este extrem de piperat

Gabriela Prisăcariu, partenera de viață a lui Dani Oțil, a făcut furori printre invitații de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Rochia pe care a purtat-o blondina a făcut senzație și nu-i de mirare, întrucât a cheltuit o avere pentru ea.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a cheltuit o sumă imensă pentru rochia purtată la nunta lui Răzvan Simion

Gabriela Prisăcariu a reușit să atragă toate privirile, sâmbătă pe 8 iunie, atunci când a avut loc nunta lui Răzvan Simion de la Neatza. Modelul, în vârstă de 31 de ani a purtat o rochie cu decolteu, creată de un designer român. Ei bine, pentru ținuta spectaculoasă, vedeta a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 7.370 de lei. Mai mult, pentru a-și pune outfitul scump în evidență, aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de sandale roșii și o geantă de aceeași culoare, sub formă de trandafir.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au putut lipsi de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan și nici nu și-au putut apariția oricum, astfel că au strălucit de-a dreptul în ținutele pe care le-au purtat. Partenera moderatorului de la Neatza a pus pe jar toate femeile prezente la eveniment, cu rochia lungă, argintie și crăpată pe picior pe care a accesorizat-o pe măsură.

Rochia pe care a purtat-o Gabriela Prisăcariu / Sursă foto: Facebook
Rochia pe care a purtat-o Gabriela Prisăcariu / Sursă foto: Facebook

Gabriela Prisăcariu a reușit să atragă toate privirile la marele eveniment

Pe lângă faptul că a fost admirată de cei prezenți la marele eveniment, soția lui Dani Oțil a atras o mulțime de complimente și pe rețelele de socializare. Internauții au luat secțiunea de comentarii cu asalt, după ce blondina a postat fotografii în care a apărut îmbrăcată în superba rochie.

„Arăți fabulos!”/ „Ești impecabilă, superbă!”/ „Foarte frumoasă, rochia e de vis”/ „Extraordinară apariție, bravo Gabriela, ai reușit să ne dai pe spate!”/ „Minunată rochie” , au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela Prisăcariu, pe contul său de Instagram.

La rândul său, Dani Oțil a optat pentru un costum clasic negru, cu cămașă albă și papion, în care a arătat impecabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net