Momente dificile pentru Dani Oțil. Totul are legătură cu fiul lui, Tiago: „Pentru prima oară”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc autohton, traversează clipe pline de emoție. Totul are legătură cu fiul lor, Tiago, care se pregătește să bifeze prima „escapadă” din viața sa. 

Tiago alături de părinții lui / foto: Social media
Tiago alături de părinții lui / foto: Social media

Recent, pe contul personal de Instagram, soția lui Dani Oțil a postat mai multe imagini cu Tiago, în care își anunță fanii că fiul lor se pregătește să rămână pentru prima dată în vacanță la bunici. În ciuda emoțiilor părinților săi, cel mic se arată a fi extrem de încântat. 

Tiago, prima vacanță la bunici 

Gabriela Prisăcariu a postat o fotografie cu bagajul fiului său, pregătit pentru șederea la bunici. Vedeta s-a arătat extrem de emoționată, în timp ce băiețelul părea extrem de încântat. În dreptul imaginii cu pricina, soția lui Dani Oțil a transmis și următorul mesaj: „Tiago rămâne pentru prima dată la bunici”. 

Fotografia postată de Gabriela Prisăcariu / foto: Instagram
Fotografia postată de Gabriela Prisăcariu / foto: Instagram

În urmă cu doar câteva luni, modelul își anunța fanii despre faptul că Tiago a mers pentru prima dată la grădiniță. Prin intermediul unei postări în social media, Gabriela Prisăcariu transmitea următorul mesaj: 

„Las pozele astea aici… că imediat se însoară și uităm de emoțiile primei zile de grădi”, a transmis Gabriela Prisăcariu pe contul ei de Instagram, alături de câteva fotografii cu fiul ei, Tiago.

Cum se înțelege Gabriela Prisăcariu cu socrii ei 

În trecut, într-un interviu mai vechi acordat presei, Gabriela Prisăcariu mărturisea faptul că emoțiile și-au făcut simțită prezența. Totuși, acestea au dispărut la scurt timp după ce vedeta i-a cunoscut pe părinții soțului ei cu care a avut din prima o conexiune plăcută, momentele stânjenitoare fiind departe de a se întâmpla. 

„Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor”, a povestit modelul pentru Playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net