Soția lui Dani Oțil, bombă cu ceas! Cum arată Gabriela în costum de baie, în prezentarea lui Cătălin Botezatu

#Exclusiv Click!

Dani Oțil (43 de ani) are cu ce să se mândrească! Soția lui, frumoasa Gabriela Prisăcariu Oțil (32 de ani), a întors toate capetele atunci când a apărut pe podium zilele trecute, în prezentarea noii colecții de costume de baie realizată de designerul Cătălin Botezatu.

Se știe deja că Gabriela Oțil este una dintre manechinele preferate ale lui Botezatu și este foarte bine cotată. Cu un trup zvelt și decolteu de poveste, soția lui Dani Oțil a pășit foarte sigură pe ea pe podiumul de modă, într-un costum de baie portocaliu, afișând o siluetă perfectă și picioare lungi fără cusur. Tot ea a închis și prezentarea lui Botezau, într-o rochie de seară, neagră, care i-a venit ca turnată. La final, când a ieșit cu toți colegii de prezentare pe podium, Gabriela Oțil l-a îmbrățișat pe Bote, cu care are o relație specială. Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță în care a fost în Maroc, la Marrakech, doar cu soțul ei, Gabriela Oțil are "bateriile" încărcate.

"Noi avem o regulă nescrisă. Avem nevoie la o anumită perioadă să avem timp doar pentru noi. De când am devenit mamă mă bucur de orice zi liberă, nu contează unde sunt, dar faptul că am fost în Marrakech, a fost absolut superb", a declarat soția lui Dani Oțil într-un interviu pentru Exclusiv VIP cu Cristi Brancu.

Ce nu-i lipsește niciodată lui Botezatu din bagajul de vacanță

Se apropie vara iar doamnele și domnișoarele sunt preocupate de bagajul de vacanță în care vor predomina costumele de baie. Ce ar trebui să purtăm atunci când ieșim la plajă, ne-a sfătuit chiar designerul Cătălin Botezatu.

"Putem să stăm la plajă cu costume în două piese, cu costume întregi, cu șorturi de baie pentru bărbați, cu prosoape, pe prosoape, cu cercei, cu nebuneli, cu papuci... Sunt produse smart, frumoase și la un raport calitate-preț extraordinar, tocmai de aceea le fac de ani de zile, de două ori pe an. Pentru persoanele care au o silueta ok,  pentru că nu există femeie cu o silueta urâtă sau frumoasă, toate femeile sunt frumoase, și rubensiene, și mai slabe și mai scoabe, le recomand pe cele în două piese. Pentru celelalte, costumul întreg...”, e de părere specialistul  care știe mereu cum ar trebui să se asorteze o femeie oricând și în orice situație.

Cât despre Cătălin Botezatu, atunci când pleacă la căldură și în țările lui exotice preferate, Bote știe că nu trebuie să-i lipsească niciodată din bagaj ochelarii de soare și șorturile de plajă, care nu sunt deloc puține.

Dacă plec într-o vacanță îmi iau neapărat câte un șorț pentru fiecare zi, nu-mi iau foarte mulți șlapi pentru că merg desculț în insule, acolo am prilejul să merg desculț inclusiv seara. Nu-mi lipsesc mulți ochelari de soare și nu în ultimul rând nu-mi lipsesc multe produse de întreținere, de soare și de protecție", ne-a mărturisit Cătălin Botezatu care le-a avut ca invitate la prezentarea sa de modă pe Teo Trandafir, Simona Pătruleasa, Raluca Bădulescu, Oana Roman, Ozana Barabancea și multe alte prezente feminine cunoscute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net