Dani Oțil, nemulțumit la nunta lui Răzvan Simion! Prezentatorul a spus totul în direct: „La ce ai fi vrut?...”

Ultima actualizare:

Răzvan Simion (43 de ani) și iubita sa, Daliana Răducan (33 de ani), și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în weekend. Cei doi însă au decis ca evenimentul să se desfășoare în mare secret și au făcut publice detaliile abia după ce au devenit domnul și doamna Simion! La eveniment a participat, desigur, și Dani Oțil, prietenul, dar și partenerul de emisiune al lui Răzvan, care nu putea să lipsească de la un asemenea moment important. Totuși, se pare că Dani Oțil a fost nemulțumit de ceva la nunta prietenului său!

Dani Oțil, nemulțumit la nunta lui Răzvan Simion
Dani Oțil, nemulțumit la nunta lui Răzvan Simion

Dani Oțil, nemulțumit la nunta lui Răzvan Simion! Prezentatorul a spus totul în direct

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt colegi de platou și prieteni buni de ani de zile, iar după atâta timp cei doi se citesc aproape din priviri. Este și normal, mai ales că acest lucru contribuie la chimia lor din platoul de televiziune. Totuși, așa cum își dau seama de lucrurile bune, așa ghicesc și lucrurile mai puțin bune, astfel încât, Răzvan și-a dat seama că ceva l-a nemulțumit pe Dani la marele eveniment. Așa că, Răzvan a dezbătut subiectul chiar în direct, însă desigur într-un ton umortistic, totul doar de dragul de a-i amuza pe telespectatori.

Zi, Dănuț, nu mai ține în tine. La ce ai fi vrut pâine? Aveai pâinica aia acolo. Puteai să ceri, știi că nu se pune pe masă”, a spus Răzvan Simion, în cadrul matinalului pe care îl moderează alături de Dani Oțil.

Răzvan Simion și Daliana se iubesc de 3 ani

De 3 ani de zile Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc cu patimă, însă acest lucru l-au ținut mai mult pentru ei, motiv pentru care relația lor a fost una foarte discretă până acum. Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2021, chiar după ce prezentatorul de la Antena 1 s-a despărțit de Lidia Buble. Daliana este de profesie arhitect și de-a lungul timpului a părut mereu o prezență simplă și elegantă. Relația lor a evoluat repede, iar anul trecut, chiar de Revelion, Răzvan a simțit că este momentul să o ceară de soție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
Banner George Mihăiță
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net