De ce nu mai vrea Mihaela Rădulescu să audă de emisiunile din România? „Am încheiat capitolul” Diva e de 17 ani rezident în Monaco!

Mihaela Rădulescu trăieşte pe picior mare la Monte Carlo, de aproape două decenii. Diva a anunțat, pe rețele de socializare, că se pregătește să sărbătorească 17 ani de când a devenit rezident în Principatul Monaco. Și-a luat, totodată, „adio” de la emisiunile făcute din România. 

Mihaela Rădulescu (54 de ani) s-a pozat, deunăzi, pe balconul reședinței sale superluxoase din Monte Carlo, cu vedere directă la mare. 

Mihaela Rădulescu: „Am stat în Monaco 17 ani. Tot atât cât am locuit și la Piatra Neamț” 

Diva a anunțat cu acest prilej cu mândrie că, în curând, se împlinesc 17 ani de când este rezident în Monte Carlo ( Monaco). 

„În curând, voi sărbători 17 ani ca rezident în Monaco. Tot 17 ani am stat și în orașul natal, Piatra Neamț. 

Viața e ciudată. Îți oferă șansa să locuiești în părți diferite ale lumii, dar îți dă aceeași șansă să fi fericit oriunde alegi să stai”, le-a spus Mihaela fanilor ei din mediul online.

Mihaela nu mai vrea să apară la tv

Întrebată de o fană când anume plănuiește să revină în România, ca să realizeze o nouă emisiune, Mihaela a anunțat că a renunțat definitiv la aparițiile televizate din țara natală.

„Mai vin în România, dar capitolul cu emisiunile tv l-am încheiat, sunt deja la jumătatea capitolului următor”, a mai spus Mihaela.

Mihaela Radulescu a fost văzută ultima oară la TV în 2020, prezentând emisiunea „Ferma” de pe Protv. 

În prezent, diva mai este activă doar pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu viața sa din Monaco, alături de partenerul ei, Felix Baumgartner, cu care formează un cuplu de 10 ani.

Mihaela Rădulescu a stat 7 ani într-un apartament de 10 milioane de euro 

Până în anul 2016, Mihaela Rădulescu a stat într-un apartament din Monaco, în valoare de 10 milioane de euro. Diva s-a mutat ulterior cu iubitul ei, parașutistul Felix Baumgartner, într-o vilă de vreo 10 ori mai scumpă. 

Mihaela a fost căsătorită, timp de patru ani, cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan, care are în prezent 19 ani și locuiește in Statele Unite ale Americii.

În urma divorțului, Mihaela Rădulescu și-a păstrat, în acte, numele Schwartzenberg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net