Motivul pentru care Gabriela Cristea a ratat debutul sezonului 9 „Mireasa - Capriciile Iubirii”. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea

Ultima actualizare:

Luni, 22 ianuarie 2024, românii s-au bucurat de debutul noului sezon al emisiunii „Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe. Tot ieri a început un nou sezon „Mireasa - Capriciile Iubirii” care, în mod normal, trebuia prezentat de Gabriela Cristea. Telespectatorii au avut parte de un șoc atunci când la cârma emisiunii au văzut-o tot pe Simona Gherghe, ci nu pe cealaltă prezentatoare. Care a fost motivul din spatele unei astfel de situații. 

Gabriela Cristea / foto: colaj Click!
Gabriela Cristea / foto: colaj Click!

Potrivit informațiilor oferite de Simona Gheghe, colega sa de breaslă nu i-a putut întâmpina pe cei de acasă din cauza unor probleme personale, de sănătate, în ciuda faptului că în urmă cu doar câteva zile se arăta extrem de încântată și aștepta cu nerăbdare acel moment. 

Cu ce se confruntă Gabriela Cristea 

Simona Gherghe le-a prezentat ieri concurenților matrimonialului de la Antena casa în care vor locui în lunile următoare. Gabriela Cristea a absentat însă, fiind suplinită de colega sa. Pare că problemele de sănătate nu i-au permis brunetei să fie prezentă în noul sezon al emisiunii „Mireasa - Capriciile Iubirii”.

„Sunt Simona Gherghe, sunt gazda voastră în această seară și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile – Iubirii cât de curând”, a transmis Simona Gherghe, la Antena Stars.

Gabriela Cristea: „Mi-am încărcat bateriile alături de famili”

Cu câteva zile înainte de debutul sezonului 9 „Mireasa - Capriciile Iubirii”, Gabriela Cristea le mărturisea fanilor cât de nerăbdătoare este să revină în fața telespectatorilor, așa că mare le-a fost mirarea când a văzut că altcineva s-a prezentat în locul ei.

„Sunt bucuroasă că începând de astăzi revenim în casa Mireasa cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. După ce mi-am încărcat bateriile alături de familie, în vacanţă, le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de la 19:00, în direct, pe Antena Stars.

Aşa cum ne-am obişnuit, vom trata pe larg toate subiectele de peste zi din Casa Mireasa şi vom dezbate alături de concurenţi şi de familiile şi prietenii lor cele mai importante momente. Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială.

Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, anunța Gabriela Cristea înainte de debutul sezonului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net