Narcisa Suciu, o viață plină de tragedii! De ce nu l-a iertat niciodată pe tatăl ei, după moartea mamei

Ultima actualizare:

Narcisa Suciu, una dintre cele mai apreciate voci din România, și-a pus sufletul pe tavă în cel mai nou episod al podcastului „Acasă la Măruță”. Umblând prin cutia cu amintiri, vedeta în vârstă de 47 de ani a rememorat cel mai trist moment din viața ei.

image

Narcisa Suciu este o artistă foarte apreciată și iubită, dar viața ei a fost plină de încercări. Încă de la o vârstă fragedă, cântăreața a fost lovită de tragedie. Cea mai mare durere a sa a fost pierderea mamei, urmată la câțiva ani distanță de dispariția tatălui.

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani”, a povestit Narcisa Suciu în podcastul lui Cătălin Măruță.

„Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică”, a mărturisit cântăreața.

După moartea mamei, Narcisa Suciu nu l-a iertat pe tatăl ei

Tot în podcastul lui Cătălin Măruță, Narcisa Suciu a vorbit momentul care a rupt relația cu tatăl ei. Acesta a împiedicat-o să meargă și să își vadă mama pentru ultima oară.

„Mama era internată la Oradea unde aveam rude medici. Era un weekend cu cerc profesoral, aveam liber de la școală și am zis că e perfect să merg la Oradea. Eu făcusem de multe ori drumul la Oradea. Tata mi-a zis: „nu cred că e cazul să te duci. Cheltui bani, mai bine nu mergi. Am încercat să-l conving, dar n-am reușit”, a povestit cântăreața.

Narcisa Suciu a renunțat să își viziteze mama la spital și a ieșit cu o prietenă imediat după ce aceasta fusese operată. O zi mai târziu, cea care i-a dat viață a decedat. Vedeta a explicat că nu crede că l-a iertat vreodată pe tatăl ei pentru acest lucru.

„Am ieșit cu o colegă în oraș. Sâmbătă am intrat în bucătărie și l-am văzut pe tata stând așa (n.r pe gânduri) și i-am zis că el are sigur o problemă. Am plecat la un coleg de clasă și am stat la ei. Nu puteam să mă uit la el atunci. L-am judecat că nu m-a lăsat să mă duc. Cred că nu l-am iertat niciodată. Nu m-am mai uitat cu înțelegere la el”, a adăugat Narcisa Suciu.

O altă tragedie din viața vedetei

Deși o știm mereu cu zâmbetul pe buze, Narcisa Suciu n-a fost ferită de tragedii nici mai târziu în viață. În urmă cu mai mulți ani, fratele ei a murit, iar durerea a fost imensă. Cei doi erau foarte apropiați.

„Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis (n.r că a decedat). Noi am avut o relație foarte apropiată.

El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva”, a povestit Narcisa Suciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net