Cum se simte Narcisa Suciu după operație? «Am avut și noroc»

Narcisa Suciu a mărturisit cum s-a simțit după operație, dar și care este starea ei actuală de sănătate. Artista a povestit despre planurile ei de viitor, dar și despre problemele prin care a trecut. 

Cum se simte Narcisa după ce a ieșit din spital

Vedeta s-a confruntat cu probleme ce erau gata să-i pună viața în pericol, fiind nevoită să se opereze de urgență, deoarece avea apendicele perforat. Narcisa Suciu a stat peste zece zile internată în spital, iar viața ei a fost salvată datorită medicilor pricepuți care au îngrijit-o. 

Citește mai multe despre acest subiect: Narcisa Suciu, operată de urgență: „Putea să fie prea târziu!” Ce a pățit artista

„Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!”, a mărturisit Narcisa Suciu, potrivit impact

Cântăreața a povestit și despre planurile ei de viitor. Chiar și așa, ține să se întrebe câtă forță a avut pentru actul artistic de la Chitila, de pe 17 iulie, când organismul ei deja se lupta cu efectele apendicelui care s-a perforat. Oricum, vedeta a avut foarte multe persoane dragi alături de ea, chiar și în clipele grele prin care a trecut. 

Află mai multe informații: Fiica Narcisei Suciu a împlinit 21 de ani. Cum arată acum Daria după ce s-a mutat la Helsinki

Mai mult, Narcisa Suciu a dezvăluit că nu va mai concerta, dar nu și pentru cât timp. Aceasta nu se va întoarce în Finlanda, ci va rămâne pentru o perioadă în București. 

Narcisa Suciu s-a stabilit în Finlanda de aproape opt ani, unde l-a întâlnit și chiar s-a căsătorit cu iubitul ei actual - Veikko Miettinen. Fetița ei, care pe atunci avea doar 12 ani, Daria, s-a bucurat de prezența noului părinte, având parte de o relație apropiată atât cu Narcisa, cât și cu Veikko. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net