Fiica Narcisei Suciu a împlinit 21 de ani. Cum arată acum Daria după ce s-a mutat la Helsinki

Ultima actualizare:
Fiica Narcisei Suciu a împlinit 21 de ani, iar mama ei i-a pregătit un tort spectaculos
Fiica Narcisei Suciu a împlinit 21 de ani, iar mama ei i-a pregătit un tort spectaculos

Narcisa Suciu își serbează fiica de la distanță anul acesta. Daria a împlinit 21 de ani, iar mama ei este foarte mândră de adolescenta care s-a tranformat într-o femeie superbă. Dar în sufletul mamei sale există o singură tristețe, faptul că Daria locuiește la 500 de kilometri depărtare, în Helsinki. Narcisa Suciu i-a pregătit un tort plin cu fructe.

Narcisa Suciu și fiica ei, Daria Crăciun, au o relație foarte apropiată, iar acest lucru se datorează și faptului că împărtășesc pasiuni comune, fiind amândouă implicate în activități artistice. Daria este foarte atrasă de ara fotografiei, iar acest lucru poate fi atestat de imaginile pe care tânăra sărbătorită le publică pe rețelele de socializare. 

Narcisa Suciu este stabilită de opt ani în Finlanda, unde s-a căsătorit cu Veikko Miettinen. Fetița ei, Daria, avea pe atunci doar 12 ani. Între timp, ea a crescut și acum, la 21 de ani, Daria este foarte talentată și frumoasă, însă în urmă cu un an ea a ales să plece în Helsinki, pentru a studia. 

„Copilul meu perfect împlinește azi 21 de ani! Ne-am petrecut weekend-ul împreună, pentru că ea lucrează azi și e la aproape 500 de km de mine. Pentru prima oară de când s-a născut nu suntem împreună de ziua ei... I-am făcut un tort perfect-imperfect, asemănător cu mama care sunt: perfect-imperfectă.  De ziua ei își dorește să doneze o sumă de bani către UNICEF- aici puteți și voi colabora, știu că ar face-o fericită. La mulți ani Daria, iubita mea! Să ai tot ce-ți dorești fix în momentul în care ai nevoie! Mama te iubește de la început fără sfârșit!”, a scris Narcisa Suciu pe Facebook, adăugând mai jos contul unde oamenii pot face donațiile respective. 


    Fiica Narcisei Suciu a împlinit 21 de ani, iar mama ei i-a pregătit un tort spectaculosFoto Facebook
Fiica Narcisei Suciu a împlinit 21 de ani, iar mama ei i-a pregătit un tort spectaculosFoto Facebook

Daria Crăciun este implicată în proiecte umanitare chiar dacă are numai 21 de ani, motiv care ne face să credem că are un suflet mare, iar mama ei i-a oferit o educație corectă. Acum Daria s-a transformat într-o femeie cichetă, care își alege foarte bine hainele în care se pozează pe rețelele de socializare. 

Daria Crăciun
Daria Crăciun

Narcisei Suciu i-a fost tare greu când a aflat decizia Dariei de a se muta de acasă, și de a studia la 500 de kilometri distanță, însă știe că acest lucru îi va pregăti un viitor frumos fiicei sale.  ”Știți momentul ăla în care-ți crește copilul și pleacă de acasă?  A trecut o săptămână deja de când copila mea s-a mutat de acasă. Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implica și plecatul de acasă. Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine. Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei”, scria acum un an Narcisa Suciu.

Daria a publicat o imagine de ziua ei pe rețelele de socializare
Daria a publicat o imagine de ziua ei pe rețelele de socializare

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute… Nu o sun niciodată, o las să mă sune ea, ea mă sună, mă întreabă ce fac, unde sunt. Noi eram cumva siameze, nu ne-am despărțit așa o perioadă mai lungă. E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria. El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani. Îmi place că totul e pus exact unde trebuie. Am fost la ea acum vreo două luni și jumătate, am stat o noapte și mi-a zis: „Să vă descălțați, că am făcut curățenie toată ziua”, declara Narcisa Suciu în urmă cu un an la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net