Narcisa Suciu, operată de urgență: „Putea să fie prea târziu!” Ce a pățit artista

Narcisa Suciu a dezvăluit că a trecut prin momente critice în urmă cu doar câteva zile, după ce, în urma unei stări profunde de rău, a avut nevoie de intervenția medicilor. Doctorii au decis să o opereze de urgentă, iar în prezent artista încă se recuperează. Iată cum s-a întâmplat totul!

Narcisa Suciu s-a aflat la un pas de moarte Foto: Arhivă personală
Narcisa Suciu s-a aflat la un pas de moarte Foto: Arhivă personală

Cântăreața a trecut prin clipe dramatice în urmă cu doar 10 zile, în ziua de 18 iulie, după ce a acuzat o stare de rău care nu trecea cu nimic. Artista se afla în deplasare, susținând mai multe concerte prin țară în perioada respectivă.

Nu rata: Narcisa Suciu s-a întors în România și a făcut piesă cu Moga și fetița Zurli. “Mă sufocam de dor”

Narcisa Suciu, operată de urgență

„Am cântat în Baia Mare sâmbătă, iar la Chitila duminică. Sâmbătă noaptea am început să mă simt rău, iar duminică dimineața m-am simțit foarte rău. Am vomitat în mașină, apoi în Cluj, în aeroport. Din fericire m-am întâlnit acolo cu Camelia Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult.

Nu știam ce am, doar că îmi era foarte rău. Am luat o pastilă de rău de mișcare, am adormit, am ajuns în București, am mers la Chitila, unde aveam o cameră pentru cântare și am primit ajutor de la o asistentă.

Mi-a dat niște injecții, niște calmante și am adormit. M-am trezit pe seară și n-am putut să cânt. Îmi era foarte rău. Până la urmă am zis să mă duc să cânt vreo trei piese. Am cântat o oră. Una peste alta, luni am ajuns într-un spital despre care știam că are cameră de gardă și primiri urgență pentru adulți. Mi-au făcut toate analizele posibile, am fost la CT.”, a dezvăluit Narcisa Suciu.

Iată și: Narcisa Suciu a vorbit despre un moment complicat din viața ei: «Nu mi-a fost ușor»

Narcisa Suciu s-a aflat la un pas de moarte

Ulterior, în urma investigațiilor, medicii au decis să o opereze de urgență, fiindu-i adus la cunoștință faptul că dacă nu se intervenea atunci, ar fi putut să fie prea târziu!

„A venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intru în operație acum, că e o urgență de grad zero și că în cazul în care mă grăbesc s-ar putea să ne iasă, iar dacă nu s-ar putea să fie prea târziu.”, a mai explicat artista, pentru Impact.ro.

Vezi și: Ce spune Narcisa Suciu despre viața anonimă din Finlanda

Cum se simte cântăreața în prezent

În urma operației, Narcisa Suciu se află în prezent internată în spital, sub atenta monitorizare a cadrelor medicale. Aceasta a dezvăluit că și în momentul în care oferea declarațiile, se afla pe perfuzii. 

„Sunt încă în spital, pe perfuzii. Asistenta e chiar lângă mine! Nu știu când voi pleca acasă… Voi vorbi cu chirurgul, dar încă nu știu exact. (..) M-am trezit lucidă, fără dureri de cap, fără nimic. Iar chirurgul meu o să rămână în viața mea, parte din familie. Mi-a salvat viața.”, a mai spus cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net