Motivul pentru care Narcisa Suciu s-a întors din nou în România: „Sunt fricoasă!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Narcisei Suciu îi este frică de dentist! Fosta concurentă de la „Ferma Vedetelor” este dispusă ca să călătorească mii de kilometri numai ca să se trateze la stomatologul român pe care îl cunoaște de peste 20 de ani.

Stabilită în Finlanda de o bună bucată de vreme, artista a dat o fugă în țară pentru a-și rezolva câteva probleme dentare. „Eu sunt o fricoasă și până găsesc un medic în care să am încredere, indiferent de ce branșă de medici e vorba, durează un pic. În urmă cu douăzeci de ani, am cunoscut o fată puțin mai mare decât mine, un medic stomatolog care mi-a făcut niște lucrări care au ieșit așa cum am vrut eu și pentru că am încredere în ea, am păstrat-o.

Prețurile sunt mai mici aici, vreau să nu mă doară dinții niciodată, să fie sănătoși. Sunt cu soțul meu aici în România, fiica mea e cu iubitul ei și cu cățelul nostru, în Finlanda. Am mers să-i cunoaștem și pe părinții lui recent, știu că are o familie bună și Daria se simte acolo ca acasă” a spus vedeta, la Antena Stars.

Solista a decis, în urmă cu zece ani, să se stabilească în Finlanda, ţara natală a soţului ei, Veikko Miettinen, istoric cu specializare în etnologie şi folclor, pe care l-a cunoscut într-o vacanţă exotică. N-a renunţat însă la muzică astfel că, mai ales în preajma Sărbătorilor de Iarnă, Narcisa Suciu revine în România cu surprize pentru fani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net