Narcisa Suciu s-a întors în România și a făcut piesă cu Moga și fetița Zurli. “Mă sufocam de dor”


    Narcisa Suciu și fetița Zurlifoto: captură Kanal D
Narcisa Suciu și fetița Zurlifoto: captură Kanal D

Narcisa Suciu (46 de ani) s-a întors în România după un an și jumătate. Cântăreața, care este stabilită în Finlanda de 10 ani, unde este măritată cu finlandezul Veikko, nu mai venise în țară de la începutul pandemiei.

Dorul de casă a făcut-o însă pe Narcisa să nu mai poată sta o clipă în Finlanda. “Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simțit că-mi pierd mințile în Fianlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam! Am văzut-o și pe nepoțica mea, Alessia, care are 11 ani. Soțul meu a înțeles. Am stat puțin pe la Timișoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România și cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a declarat Narcisa Suciu, invitată în premieră la “Teo Show”. Narcisa a profitat din plin de vacanța în România și a mers la mare, la colegul ei, Ovidiu Komornyik, care este proprietarul unui hotel de cinci stele în Vama Veche. “În week-end am fost la Ovidiu Komornyik, la Vama Veche. A fost foarte fain. N-am stat la un loc mai frumos la mare. Mi-a placut foarte tare”, a mai spus solista.

A făcut o piesă în premieră cu “Gașca Zurli”

De cum a venit în țară, Narcisa Suciu a fost cooptată într-un nou proiect muzical de către prietena ei, Mirela Retegan, de la “Gașca Zurli”. Solista a înregistrat deja o piesă alături de fetița Zurli, pentru 1 iunie- Ziua Copilului. “Sunt bună prietenă cu Mirela de la Gașca Zurli. Ea m-a așteptat la aeroport când am venit. Mi-a zis că are o idee să facem cel mai frumos cântec de dragoste, de 1 Iunie. E primul duet pe care fetița Zurli îl face cu cineva. Marius Moga a făcut piesa, care se numește <Spune-mi, mami>. Am tras la el la studio cântecul. Și el are o fetiță. A fost o experiență să înregistrez cu Marius Moga. Am învățat o noua tehnică de cântare. La început nu am fost de acord cu ea”, a mai spus Narcisa Suciu.


    Narcisa Suciu, soțul și fiica eifoto: arhivă personală
Narcisa Suciu, soțul și fiica eifoto: arhivă personală

Stă de 10 ani în Finlanda

Narcisa Suciu l-a cunoscut pe finlandezul Veikko pe rețelele de socializare, iar între ei s-a legat o relație extrem de puternică. În cele din urmă, aceștia s-au căsătorit, iar vedeta s-a mutat de 10 ani în Finlanda, alături de acesta și fiica ei, Daria( 22 de ani).

Citește și:

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg