Netflix sărbătorește 1 Decembrie cu filme românești! Ce poți urmări de Ziua Națională a României

De 1 Decembrie bucură-te de cele mai bune filme românești! Dacă nu vrei să mergi la paradă sau să petreci din plin, îți recomandăm o zi în care să te relaxezi și să te bucuri de cele mai bune producții românești de pe Netflix! Iată ce poți urmări de Ziua Națională a României!

Netflix sărbătorește 1 Decembrie cu filme românești
Netflix sărbătorește 1 Decembrie cu filme românești

În această zi specială, românii se simt conectați cu rădăcinile lor și își exprimă recunoștința pentru țara lor dragă. Ziua națională a României devine astfel un spectacol de iubire pentru patrie, unde fiecare moment artistic și fiecare gest patriot transmite un mesaj puternic despre identitate, demnitate și dragoste pentru această țară plină de istorie și frumusețe.

Netflix sărbătorește 1 Decembrie cu filme românești

Noutăți

„Babardeală cu bucluc sau porno balamuc", din 1 decembrie - În această poveste cinematografică, o profesoară se confruntă cu provocările apărute după ce un filmuleț personal devine public pe internet, luptând să-și salveze cariera de acuzațiile părinților care insistă asupra demiterii sale. Regizat și scris de Radu Jude, filmul este produs de Ada Solomon și co-produs de Adrien Chef, Ankica Juric Tilic, Jiri Konecny și Paul Thiltges. Printre actorii implicați se numără Katia Pascariu, Claudia Ieremia, Nicodim Ungureanu, Olimpia Mălai, Andi Vasluianu și Alexandru Potocean.

„Aventura Strigați Ura!", din 13 decembrie - În acest spectacol, vedetele pop și partenerii lor, Speak și Ștefania, călătoresc în întreaga lume în căutarea frumuseții și splendorii, depășind obstacolele care apar în calea aventurilor lor. Creat de Ștefan Sprianu și Cristina Ștefania Codreanu, spectacolul îi are în distribuție pe aceștia doi, oferind publicului o experiență captivantă și plină de surprize pe 13 decembrie.

Comedii

„Afacerea Est" - Un individ cu inimă mare și prietenul său încrezut își propun să facă bani împreună. Cu toate că au mari speranțe pentru afacerea lor, rezultatele sunt incerte și nu lipsesc provocările și necazurile.

„Complet necunoscuți" - O seară petrecută alături de prieteni ia o direcție neașteptată atunci când aceștia decid să-și dezvăluie toate apelurile și mesajele primite pe telefoanele lor.

„Miami Bici" - În fugă de iarna aspră din România, doi prieteni se îndreaptă spre Miami Beach în speranța de a-și găsi un loc de muncă. Cu toate acestea, planurile lor se complică atunci când descoperă că noul lor șef este un personaj dubios.

„Taximetriști" - În timpul turei de noapte în aglomeratul București, doi taximetriști întâlnesc o varietate de clienți vorbăreți, excentrici și uneori chiar periculoși.

„Teambuilding" - Emil primește o promovare la conducerea unei echipe care urmează să fie înlocuită de inteligență artificială. El reușește să își convingă șeful să păstreze locurile de muncă ale echipei dacă aceștia câștigă cupa la evenimentul de teambuilding.

Filme de dragoste

„Metronom" - În anul 1972, în România, o tânără participă la o petrecere pentru a asculta o emisiune radio interzisă și descoperă conceptul de libertate sexuală. Cu toate acestea, ceea ce începe ca o experiență eliberatoare se transformă într-un coșmar sub regimul dictatorial.

„Ana, mon amour" - Ana și Toma, doi studenți, trăiesc o intensă poveste de dragoste. Toma îi este alături lui Ana în momentele dificile, în timpul atacurilor ei de panică. Cu toate acestea, pe măsură ce starea ei de sănătate începe să se îmbunătățească, relația lor cunoaște un declin.

#SELFIE69 - În urma unei despărțiri dureroase, trei prietene cu spirit petrecăreț fac un pariu: cine va reuși să se căsătorească în doar două zile?

„Adela" - Drumurile vieților a două surori se separă atunci când una dintre ele descoperă că este fiica unui magnat al mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net