O vedetă Survivor a devenit părinte pentru prima dată! Soția lui a născut

#Survivor România
Ultima actualizare:

Fericire mare pentru un fost concurent Survivor România! Acesta tocmai a devenit părinte pentru prima oară, soția sa a născut o fetiță perfect sănătoasă. Este vorba despre ... Blaze! Izabela și Blaze au publicat imaginile pe care fanii le așteptau cu nerăbdare, arătându-le chipul micuței lor, Jessica Ilinca.

Blaze a devenit pentru prima dată tătic

Blaze și Izabela și-au văzut visul cu ochii. Cei doi, ambii foști concurenți ai emisiunii matrimoniale „Mireasa”, în sezonul 3, difuzat în anul 2021, la Antena 1, au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu câteva zile. Tânăra a născut o fetiță sănătoasă, pentru care au ales un nume cu totul special: Jessica Ilinca. 

La aproape doi ani de când au devenit soț și soție, Blaze și Izabela trăiesc cel mai frumos și fericit moment din viața lor! Blaze a anunțat de curând, pe rețelele de socializare, că soția lui a născut o fetiță sănătoasă, mai mult decât atât, el și partenera sa de viață au ținut să le arate, în sfârșit, fanilor chipul frumoasei micuțe. Fostul concurent a publicat chiar și un videoclip pe pagina sa personală de TikTok cu momentul în care își vede pentru prima dată copilul. „Fără cuvinte”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul.

În urmă cu doar câteva săptămâni, în social media, a devenit virală fotografia în care Blaze apare alături de soția sa însărcinată, iar fanii erau de atunci nerăbdători și bucuroși pentru fostul concurent Survivor. Acum că vestea cea mare a sosit, iar proaspeții părinți au decis să facă publice imagini cu fetița lor, urmăritorii au ținut să îi felicite și să se minuneze de frumusețea micuței. Din imagini, cei care îi urmăresc pe rețelele sociale au putut observa cum micuța Jessica Ilinca este combinația perfectă dintre Izabela și Blaze.

Reacțiile fanilor

„Jessica cea mai frumosă, să fie sănătoasă și iubită de părinți”, „E adorabilă! Un mic îngeraș în viața voastră! Să fie sănătoasă, și voi la fel, ca să aveți mereu grijă de ea!”, „Doamne ce poză superbă, este o scumpete de fetiță. Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii”, „În sfârșit pozele cu ea. Să crească mare și sănătoasă alături de voi bro”, „Vaiii, deci e perfectă, să vă trăiască sănătoasă. Creștere ușoară si numai bine”, au fost doar câteva din comentariile fanilor, aduse la imaginile publicate de proaspeții părinți pe rețelele de socializare.

Blaze e căsătorit din 2021 cu aleasa inimii lui, Izabela, pe care a cunoscut-o în show-ul matrimonial „Mireasa”. Cei doi s-au căsătorit la o lună de la finalul emisiunii, mergând în fața Stării Civile în octombrie, la Bacău. De atunci, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt mai împliniți ca niciodată acum că au devenit și părinți!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net