Omul cu Tourette urmează să devină tată! De ce l-a amenințat soția secretă cu avortul

Ultima actualizare:

După mai bine de un an de încercări pentru a deveni tată și vizite la medic, Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette și Alina, aparent soția lui secretă, și-au îndeplinit marele vis. 

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, Andrei Ungureanu și partenera lui de viață, Alina, s-au căsătorit. Asta nu este tot, căci cei doi se pregătesc și să devină părinți! Se pare că vizitele la medic și perseverența i-au ajutat să-și îndeplinească cel mai mare vis. 

Soția secretă l-a amenințat cu avortul

Cu toate acestea, situația nu e chiar roz între cei doi. Se pare că neînțelegerile dintre ei au dus într-un punct limită al lui Andrei Ungureanu, care s-ar fi despărțit de soție. Nemulțumită de cele întâmplate, Alina ar fi apelat la șantajul emoțional și l-ar fi amenințat pe Omul cu Tourette că va scăpa de copilul lor, dacă nu se împacă. 

De dragul faptului că urmează să devină tată și, implicit, să i se îndeplinească cel mai mare vis, Andrei Ungureanu și-ar fi „călcat” pe suflet și s-ar fi împăcat cu Alina. 

Sursa citată mai menționează faptul că totul s-a petrecut între cei doi după nu mai puțin de un an în care s-au tot chinuit să devină părinți. 

Citește și - Andrei, câștigătorul iUmor, despre trauma din copilărie care i-a declanșat sindromul Tourette

În urmă cu puțin timp, Andrei Ungureanu a cerut-o pe Alina în căsătorie în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Marele câștigător de la iUmor și-ar fi dorit ca el și Alina să fie singuri în acel moment, însă partenera lui de viață și-a dorit o cerere în căsătorie cu tamtam.

Cununia lor civilă a fost un eveniment restrâns, cu doar câteva persoane. 

„A fost foarte cringe pentru că Ofițerul Stării Civile ne-a rugat să ieșim pe ușa și să intram înapoi de mana și ne-a pus Marșul...Erau acolo vreo trei persoane, niste rude, era foarte frig și eram așa îmbracați, vai de capul nostru. Am intrat și ne uitam unul la altul și nu știam ce să facem. Nu ne-a plăcut, ce să postez pe online, doua-trei persoane care filmau? Noi am filmat și am arătat familiei și am ras toți. Ei se așteptau la asta, am avut discuția. Eu nu m-am obișnuit că sunt Ungureanu”, a spus Alina, pentru wownews.ro.

Cum s-au cunoscut Andrei și Alina Ungureanu

După ce a devenit extrem de cunoscut ca urmare a participării la emisiunea iUmor, Andrei Ungureanu s-a și ales cu o dragoste neașteptată. Pe TikTok, acolo unde ajunsese să facă numeroase live-uri și să țină în permanenență legătura cu urmăritorii lui, a cunoscut-o pe Alina, cea care urma să-i devină soție. 

De la o relație aparent haioasă pentru public, legătura dintre cei doi s-a transformat în iubire, iar mai apoi au venit și planurile de viitor: să devină părinți, așa cum chiar Omul cu Tourette declara, în spațiul public, în urmă cu doar câteva luni. 

„Am cunoscut-o pe noua mea iubită pe Tik-Tok. În timp ce făceam un live, mă uitam pe acolo, și povestea ei de viață mi-a plăcut, dar și cum este ea ca persoană. Are și ea niște ticuri, dar nu Tourette”, a spus Andrei Ungureanu, despre actuala lui soție, Alina și despre momentul în care s-au cunoscut pe rețeaua de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net