Ozana Barabancea, despre relația cu fostul soț. Soprana i-a întâlnit actuala soție: „Nu cred că ar fi foarte fericită să mă vadă”

Ultima actualizare:

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au format un cuplu care s-a destrămat în anul 2004, în urma nenumăratelor infidelități la care a fost supusă soprana. Acum, la aproape două decenii de la divorț, Ozana Barabancea vorbește despre relația cu fostul soț.

Ozana Barabancea și Sorin, împreună cu cei doi copii / foto: Social media
Ozana Barabancea și Sorin, împreună cu cei doi copii / foto: Social media

Invitată în podcastul lui Nasrin Ameri, jurata de la „Te cunosc de undeva” a vorbit deschis despre Sorin Terinte, dar și actuala lui soție. Ce anume a declarat, descoperi din interviul pe care l-a acordat.

Ozana Barabancea: „Ne vedem la concertele copiilor”

Cântăreața și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a dat cărțile pe față. Cu Sorin, tatăl copiilor ei - Andrew și Gloria - Ozana are o relație civilizată, de dragul lor. Păstrează legătura și nu ezită să-l contacteze în momentul în care simte nevoia să ceară o părere. De asemenea, se întâlnesc prin prisma evenimentelor copiilor lor, care sunt extrem de fericiți să-și petreacă timpul cu tată lor. 

„Nasrin Ameri: Crezi într-o prietenie după un divorț?

„Ozana Barabancea: Da. Eu am o relație civilizată cu Sorin. Dacă am nevoie de o părere îl întreb, îmi răspunde. Ne vedem la concertele copiilor. Nu ne vedem noi doi, dar faptul că și Andrew și Gloria se văd cu el și sunt foarte fericiți, pentru mine este fantastic.”, a spus Ozana Barabancea, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”. 

Mai mult decât atât, artista a vorbit și despre soția fostului soț, pe care a cunoscut-o. Cât despre o relație de prietenie nici nu încape discuție, căci au deja vieți diferite.

„Nasrin Ameri: Dar nu s-ar putea pune vorba despre o prietenie? 

Ozana Barabancea: Dar nici dușmani nu suntem. A fost la absolvirea lui Andrew, a fost la facultate, ne-am întâlnit, și am întâlnit-o și pe soția lui. Dar să mergem la picnic împreună... n-o să vezi asta. N-ai cum. Ne vedem fiecare de treaba lui, mai ales că eu acum sunt o femeie divorțată, sunt singură, și nu cred că soția lui ar fi foarte fericită să mă vadă pe mine în preajmă. Din respect pentru situația în sine nu cred că e cazul”, a adăugat artista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net