Pe ce canal s-au uitat românii în noaptea de Revelion. Cine a câștigat în lipsa lui Dan Negru

Ultima actualizare:

Click! îți spune pe ce canal s-au uitat românii în noaptea de Revelion și cine a câștigat în lipsa lui Dan Negru. „Regele audiențelor” a lipsit pentru prima oară de la marea petrecere.

Pe ce canal s-au uitat românii în noaptea de Revelion
Pe ce canal s-au uitat românii în noaptea de Revelion

Revelionul cel neBUN a fost lider de piață. Românii au trecut în Noul An alături de Antena 1, care a condus topul audiențelor și în minutul 00:00.

Astfel, Revelionul cel neBUN a ocupat primul loc în opțiunile telespectatorilor români pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, înregistrând o medie de 8.5 puncte de rating și 29.2% cota de piață.

Pe locul secund în topul preferințelor românilor Pro TV, cu 8.1 puncte de rating și 27.8% cota de piață.

Peste 2 milioane de români au dat pe Antena 1 la miezul nopții

În intervalul 19:59-02:00 în care a fost difuzată emisiunea, minutul de maximă audiență de la 22:58 a adunat în fața televizoarelor aproape 2.750.000 de telespectatori. Totodată, la miezul nopții, românii au ales să treacă în 2023 împreună cu Antena 1, urmărită în minutul 00:00 de peste 2 milioane de oameni la nivel national. Antena 1 a fost lider de audiență în minutul 00:00 și pe segmentul de public comercial, cu 9.8 puncte de rating și 33.1% cota de piață.

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 a pornit de la o premiză foarte interesantă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Ei bine, niciunul nu unul nu renunță și aleg să concureze, oferind astfel publicului o porție dublă de distracție! Fiecare tabără a fost reprezentată în ringul petrecerii de câte o echipă grea de vedete.

Ce vedete au fost de Revelion la Antena 1

Antena 1 s-a bucurat de o audiență uriașă în noaptea dintre ani. Acest lucru s-a datorat și numărului impresionant de vedete care au fost prezente la marea petrecere denumită Revelion neBUN.

Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Maria Buză, Gabriel Dorobanțu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Mioara Velicu, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții au făcut parte din cel mai neBUN program de Revelion, pentru marea noapte în care petrecerea a fost pentru toate gusturile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
casa iubirii png
banner love island png
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
image
actualitate.net